Hedrin Treat&Go pršilo za odstranjevanje uši in gnid, 60 mL

Hedrin Treat&Go pršilo za odstranjevanje uši in gnid je inovativna formulacija v obliki spraja za odstranjevanje uši in njenih razvojnih oblik. Hedrin Treat&Go pršilo za odstranjevanje uši in gnid je inovativna formulacija v obliki spraja za odstranjevanje uši in njenih razvojnih oblik.
923940 21702

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Hedrin Treat&Go pršilo za odstranjevanje uši in gnid je inovativna formulacija v obliki spraja za odstranjevanje uši in njenih razvojnih oblik.

Prednosti medicinskega pripomočka

  • enostavna in hitra uporaba izdelka
  • enostavno odstranljiv nanos z izpiranjem
  • prijazno do kože
  • klinično preizkušen izdelek
  • revolucionarna Activadol tehnologija

Nanos Hedrin Treat&Go pršila se ne lepi, po nanosu ni lepljivega občutka. Ni neprijetnega vonja, je prijazen do površine lasišča ter ne povzroča alergenega odziva. Prav tako ni škodljiv za dihalni sistem.

Hedrin pršil vsebujejo activdiol, aktivno snov, ki deluje tako, da odstranjuje voskasto kožico (zunanjo kožo) naglavnih uši, zaradi česar le-te dehidrirajo in poginejo.

Naglavne uši ne morejo postati odporne na izdelek Hedrin Treat&Go pršilo, ker le-ta deluje na povsem fizični način, za razliko od običajnih insekticidov za naglavne uši, ki zastrupijo parazite s pomočjo kemičnih sredstev.

Hedrin Treat&Go pršilo ubije tako uši kot jajčeca - gnide. Nujno je, da tretma s sprejem Hedrin Treat&Go po sedmih dneh od prvega nanosa zopet ponovite - predvsem z namenom da bi terminirali prav vse uši, ki so preživeli ali so se izvalile iz gnid v tem času. 

Kdo naj ne uporablja Hedrin Treat&Go pršilo?

Izdelek se ne sme uporabljati na koži dojenčkov, ki so mlajši od šest mesecev, razen kadar tako svetuje zdravnik
Ne uporabljajte pripomočka, če ste vi ali vaš otrok alergični na katero koli sestavino.

Kaj moram vedeti pred uporabo Hedrin Treat&Go pršila?

Ne uporabljajte pršila Hedrin, kadar je predel kamor želite popršiti poškodovan ali ranjen.
Pazite, da ne pride v stik z očmi ali v usta/nos. Če ga po nesreči popršite v oči, le-te takoj sperite z veliko količino vode.

Uporaba Hedrin Treat&Go pršila

Pomemben nasvet: Vsi družinski člani v gospodinjstvu, kjer se pojavljajo težave z glavnimi uši se morajo popršiti istočasno predvsem z namenom, da bi se izognili ponovni infestaciji.

Hedrin Treat&Go pršilo je potrebno uporabiti na površini suhih las.

Potek tretmaja:

Pokrijte ramena z brisačo in nato previdno uporabite izbrani izdelek ter popršite po površini las in lasišča. Nanos vmasirajte od korenin do konca lasu, tako da se lasje popolnoma omočijo. Količina poprškov pršila je odvisna od debeline in dolžine las.

Pršilo uporabite tako, da pršite z razdalje približno 10 cm od površine las. Pazite, da ne pršite na površino obraza ali v očesno sluznico.

Po nanosu naj se lasje posušijo naravno, nanos ne izpirajte in ga pustite na laseh najmanj 8 ur (čez noč).

Nanos Hedrin Treat&Go je potrebno ponoviti po sedmih dneh od dneva prvega nanosa, da bi uničili vse uši, ki so se od prvega nanosa izvalile iz gnid.

Ali lahko pripomoček uporabljate med nosečnostjo ali dojenjem?

Hedrin pršilo se ne absorbira skozi kožo in ga lahko varno uporabljajo ženske, ki so noseče ali dojijo. Vendar pa je kot pri vseh pripomočkih najbolje, da se o uporabi preventivno dodatno posvetujete z zdranviškim osebjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thornton Thornton
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja