Helio Medico Aloe Arborescens & Aronija napitek, 330 mL

Helio Medico Aloe Arborescens & Aronija napitek napitek napitek je bio napitek, ki je pripravljen iz ekološko pridobljenega soka Aloe Aborescens v 30 % deležu, najmanj 30 % deležu zgoščenega soka aronije in medu. Helio Medico Aloe Arborescens & Aronija napitek napitek napitek je bio napitek, ki je pripravljen iz ekološko pridobljenega soka Aloe Aborescens v 30 % deležu, najmanj 30 % deležu zgoščenega soka aronije in medu.
924806 23808

Ocene in mnenja

Opis

Helio Medico Aloe Arborescens & Aronija napitek napitek napitek je bio napitek, ki je pripravljen iz ekološko pridobljenega soka Aloe Aborescens v 30 % deležu, najmanj 30 % deležu zgoščenega soka aronije in medu.

Prednosti Helio Medico napitka

  • biološko pridelani sokovi ter ekstrakti
  • strog postopek certificiranja znotraj EU
  • vsebuje naravno salicilno kislino
  • vsebuje naravne saponinske snovi

Aloe Aborescens sok: je osnova tega soka; ta vrsta aloe vere je pridelana v iz aloe aborescens, rastline, ki ima izvor predvsem v Italiji. Alojo pridelajo v Italij, nato sledijo vsi postopki ekološke predelave (kultivacija, pridelava, predelava, transport, prodaja).

Aloja je iztisnjena po metodi hladnega stiskanja in sicer s kratico HPP. Tovrstna aloe vera tako vsebuje vse komponente, ki so ohranjene, ohranjeni so vsi minerali in vitaminske snovi. Aloe vera tako vsebuje 20-22 aminokislin, ki so za človeka pomembni, pri čemer vsebuje kar 7 esencialnih aminokislin, ki jih človeški organizem ne zna sintetizirati sam.

Sok aloe aborescens je obogaten tudi s salicilno kislino ter saponisnkimi snovmi.

Sok aronije: aronija je dobro poznan sadež, ki izhaja iz amazonkinega porečja. Je sadež, ki je izredno obogaten z naravnim vitaminom C, ki ga je v primerjavi z vsebnostjo le-tega v limoni nekajkrat več.

Uživanje sadeža aronije je primerno za vse osebe, kaerim primanjkuje C vitamina ali asorbinske kisline.

C vitamin, ki izhaja iz ekstrakta aronije ima v organizmu številne naloge - med drugim skrbi za številne težave, povezane z odpornostjo organizma. Posebno pomemben je tudi, ker sodeluje pri tvorbi vezivnega tkiva ter vodi k splošnemu dobremu počutju.

Prehranski dodatek vsebuje še visoke vsebnosti kalija, fosforja ter vseh preostalih mikro elementov, ki jih človeški organizem nujno potrebuje za normalno funkcioniranje.

Navodila za uporabo soka

Sok odmerite z veliko jedilno žlico; odmerite po 2 krat po dve jedilni žlici, najbolje pred obrokom.

Pred samo uporabo soka le-tega dobro pretresite, saj le tako poskrbite za ustrezno homogenizacijo pripravka. Hranite v suhem prostoru, zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo. Odprt izdelek hranite v hladilniku in ga porabite v tridesetih dneh.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Helio Medico Helio Medico
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov