Helio Medico Aloe Arborescens & Granatno jabolko napitek, 330 mL

Helio Medico Aloe Arborescens & Granatno jabolko napitek je bio napitek, ki je pripravljen iz ekološko pridobljenega soka Aloe Avorescens v 30 % deležu, 30 % deležu zgoščenega soka granatnega jabolka ter biološko pridelanega medu. Helio Medico Aloe Arborescens & Granatno jabolko napitek je bio napitek, ki je pripravljen iz ekološko pridobljenega soka Aloe Avorescens v 30 % deležu, 30 % deležu zgoščenega soka granatnega jabolka ter biološko pridelanega medu.
23804 23804

Ocene in mnenja

Opis

Helio Medico Aloe Arborescens & Granatno jabolko napitek je bio napitek, ki je pripravljen iz ekološko pridobljenega soka Aloe Avorescens v 30 % deležu, 30 % deležu zgoščenega soka granatnega jabolka ter biološko pridelanega medu.

Prednosti Helio Medico napitka

  • biološko pridelani sokovi ter ekstrakti
  • strog postopek certificiranja znotraj EU
  • vsebuje naravno salicilno kislino
  • vsebuje naravne saponinske snovi

Aloe Aborescens sok: je osnova tega soka; ta vrsta aloe vere je pridelana v iz aloe aborescens, rastline, ki iam izvor predvsem v Italiji. Alojo pridelajo v Italij, nato sledijo vsi postopki ekološke predelave (kultivacija, pridelava, predelava, transport, prodaja).

Aloja je iztisnjena po metodi hladnega stiskanja in sicer s kratico HPP. Tovrstna aloe vera tako vsebuje vse komponente, ki so ohranjene, ohranjeni so vsi minerali in vitaminske snovi. Aloe vera tako vsebuje 20-22 aminokislin, ki so za človeka pomembni, pri čemer vsebuj ka 7 esencialnih aminokislin, ki jih človeški organizem ne zna sintetizirati sam.

Sok aloe aborescens je obogaten tudi s salicilno kislino ter saponisnkimi snovmi.

Sok granatnega jabolka: ekstrakt granatnega jabolka je obogaten z vitaminom C, pa pa v organizmu opravlja številne naloge. C vitamin deluje na splošno odpornost, sodeluje med drugim tudi pri produkciji vezivnih tkiv v koži in nasploh.

Prehranski dodatek vsebuje še visoke vsebnosti kalija, fosforja ter vseh preostalih mikro elementov, ki jih človeški organizem nujno potrebuje za normalno funkcioniranje.

Navodila za uporabo soka

Sok odmerite z veliko jedilno žlico; odmerite po 2 krat po dve jedilni žlici, najbolje pred obrokom.

Pred samo uporabo soka le-tega dobro pretresite, saj le tako poskrbite za ustrezno homogenizacijo pripravka. Hranite v suhem prostoru, zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo. Odprt izdelek hranite v hladilniku in ga porabite v tridesetih dneh.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Helio Medico Helio Medico
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov