Helio Medico Aloe Arborescens & Ingver napitek, 330 mL

Helio Medico Aloe Arborescens & Ingver napitek napitek je bio napitek, ki je pripravljen iz ekološko pridobljenega soka Aloe Aborescens v 30 % deležu, najmanj 12 % deležu zgoščenega soka ingverja. Helio Medico Aloe Arborescens & Ingver napitek napitek je bio napitek, ki je pripravljen iz ekološko pridobljenega soka Aloe Aborescens v 30 % deležu, najmanj 12 % deležu zgoščenega soka ingverja.
23803 23803

Ocene in mnenja

Opis

Helio Medico Aloe Arborescens & Ingver napitek napitek je bio napitek, ki je pripravljen iz ekološko pridobljenega soka Aloe Aborescens v 30 % deležu, najmanj 12 % deležu zgoščenega soka ingverja.

Prednosti Helio Medico napitka

  • biološko pridelani sokovi ter ekstrakti
  • strog postopek certificiranja znotraj EU
  • vsebuje naravno salicilno kislino
  • vsebuje naravne saponinske snovi

Aloe Aborescens sok: je osnova tega soka; ta vrsta aloe vere je pridelana v iz aloe aborescens, rastline, ki ima izvor predvsem v Italiji. Alojo pridelajo v Italij, nato sledijo vsi postopki ekološke predelave (kultivacija, pridelava, predelava, transport, prodaja).

Aloja je iztisnjena po metodi hladnega stiskanja in sicer s kratico HPP. Tovrstna aloe vera tako vsebuje vse komponente, ki so ohranjene, ohranjeni so vsi minerali in vitaminske snovi. Aloe vera tako vsebuje 20-22 aminokislin, ki so za človeka pomembni, pri čemer vsebuje kar 7 esencialnih aminokislin, ki jih človeški organizem ne zna sintetizirati sam.

Sok aloe aborescens je obogaten tudi s salicilno kislino ter saponisnkimi snovmi.

Sok Ingverja: ekstrakt Ingverjevega soka da celotni mešanici izrazito bolj pikanten okus. Njegova zastopanost v samem napitku je cca 12 procentna.

Prav vsebnost ingverja v kombinaciji z aloe aborescens, medom daje napitku še posebno svežino in prijetnost. Napitek je kot dnevni neergijski tonik, ki naredi vaš vsakdan bolj pester in prijeten.

Ingver je primeren za reševanje številnih situacij, pogosto ga je smiselno jemati v primeru neprijetnosti na daljšem potovanju, več o njegovih učinkih si preberite na gornjih povezavah.

Prehranski dodatek vsebuje še visoke vsebnosti kalija, fosforja ter vseh preostalih mikro elementov, ki jih človeški organizem nujno potrebuje za normalno funkcioniranje.

Navodila za uporabo soka

Sok odmerite z veliko jedilno žlico; odmerite po 2 krat po dve jedilni žlici, najbolje pred obrokom.

Pred samo uporabo soka le-tega dobro pretresite, saj le tako poskrbite za ustrezno homogenizacijo pripravka. Hranite v suhem prostoru, zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo. Odprt izdelek hranite v hladilniku in ga porabite v tridesetih dneh.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Helio Medico Helio Medico
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov