Hemp power proteinski prah jedilne konoplje Sun & Seed, 450 g

Jedilna konoplja Sun & Seed raste v Srbiji, v Vojvodini, v bližini ni nobenih tovarn in s tem tudi ne prisotnosti težkih kovin in ostalih toksinov v ozračju. Jedilna konoplja Sun & Seed raste v Srbiji, v Vojvodini, v bližini ni nobenih tovarn in s tem tudi ne prisotnosti težkih kovin in ostalih toksinov v ozračju.
901679 13580

Ocene in mnenja

Opis

Proteinski prah jedilne konoplje je bogat vir esencialnih aminokislin, esencialnih maščobnih kislin, antioksidantov ter proteinov, zato je visoko cenjen pri športno aktivnih ljudeh. Nepogrešljiv je za ljudi, ki so občutljivi na gluten ali sojo.
 
Jedilna konoplja Sun & Seed raste v Srbiji, v Vojvodini, v bližini ni nobenih tovarn in s tem tudi ne prisotnosti težkih kovin in ostalih toksinov v ozračju.
 
V nobenem od Planet BIO izdelkov ne boste našli sestavin živalskega izvora (ali sestavin, testiranih na živalih). Izdelki Planet BIO so veganski, biološki in presni (niso segreti nad 41 °C).
 
Le zakaj bi segreli, predelali in obdelali nekaj, kar nam je narava ponudila v tako popolni obliki?
 
Ker se pridobiva iz ene najbolj vsestranskih rastlin na svetu, je proteinski prah bogat vir osnovnih aminokislin in maščobnih kislin ter antioksidantov. Da bi ohranil kar največ hranilnih snovi, je proteinski prah konoplje pridobljen s hladnim stiskanjem. Ker je prah bogat s proteini je visoko cenjen pri športnikih in vseh, ki živijo aktivno življenje. Nepogrešljiv je tudi za ljudi, ki so preobčutljivi na gluten in sojo.
 
Proteinski prah konoplje vsebuje:
* optimalne količine omega-3 in omega-6 osnovnih maščobnih kislin in visok odstotek antioksidantov kot so klorofil, tokoferoli in tokotrierioli.

* Kar 65 odstotkov globulina in 35 odstotkov albumin proteina, kar je več kot katerakoli druga rastlina, in ki se enostavno absorbira v telo.

* Ne vsebuje opijatov (THC), poleg zgoraj naštetega pa vsebuje še magnezij, kalij, žveplo, fitosterole, askorbinsko kislino, beta karotene, kalcij, vlaknine, histidin, železo, fosfor, riboflavine, niacin, tiamin in veliko hranilnih snovi, ki pripomorejo k zmanjševanju poseganja po škodljivih sladkih proizvodih.

 
Uporaba:
* Osnovne maščobne kisline, ki so v proteinskem prahu, lahko drugače najdemo le še v ribjem olju. Ker jih naše telo ne proizvaja, moramo zagotoviti zadosten vnos le-teh skozi prehrano. S tem pomagamo pri vzdrževanju zdravih celic in njihovem delovanju ter pri splošnem počutju. 
 
* Je tudi nepogrešljiv prehranski dodatek za vegetarijance in ljudi z aktivnim življenjem.

* Proteinski prah konoplje je idealen kot dodatek smoothi-jem in sokovom. Najbolje je, da ga zaužijemo s sokovi, mlekom (rastlinskim najbolje), v smoothie-jih, shakih, solatah, omakah....

* Za splošno počutje je dovolj, če ga zaužijemo 2 žlici na dan. Za športnike z napornim treningom se priporočajo 3 žlice 3 krat dnevno. Za optimalni izkoristek hranil naj športniki zaužijejo prah 30 minut pred treningom in še enkrat 30 minut po končanem treningu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Naravni postopki zdravljenja

Stres, motnje spanja
Melisin čaj: iz listov citron ine melise. Kako? Dve čajni žlički na skodelico prelijete z vrelo vodo, pustite stati 10 minut in odcedite.

Kdaj? Za sproščanje pri stresu, jezi, pri nervoznem želodcu in motnjah spanja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja