Hempika trdo milo, 100 g

Hempika trdo milo je odlično za čiščenje rok, obraza, telesa in las. Vsebuje hladno stiskano konopljino olje in odlično neguje kožo med umivanjem. Hempika trdo milo je odlično za čiščenje rok, obraza, telesa in las. Vsebuje hladno stiskano konopljino olje in odlično neguje kožo med umivanjem.
32997 32997

Ocene in mnenja

Opis

Hempika trdo milo je odlično za čiščenje rok, obraza, telesa in las. Vsebuje hladno stiskano konopljino olje in odlično neguje kožo med umivanjem.

Prednosti in lastnosti trdega mila Hempika

  • primerno za vse kožne tipe
  • vsestransko uporabno
  • naravne rastlinske sestavine
  • vsebuje konopljino olje
  • ne vsebuje parabenov, emulgatorejv in zgoščevalcev
  • brez mineralnih olj in umetnih barvil ter dišav
  • veganski izdelek

Delovanje konopljinega trdega mila

Trdo milo Hempika vsebuje hladno stiskano konopljino olje. Naravno milo s pomočjo konopljinega olja nežno neguje kožo, jo pomiri in na otip naredi bolj prijetno. Milo je vsestransko uporabno pri vseh kožnih tipih. Uporabite ga lahko za redno umivanje rok, učinkovito pa očisti tudi obraz in telo. Hempika trdo milo je primerno tudi za umivanje las.

Trdemu milu sta dodana še kokosovo ter olivno olje. Učinkovito navlažita kožo takoj ob nanosu mila. Prisotno sivkino eterično olje poskrbi za dlje trajajočo zaščito kože. Prijeten vonj sivke prispeva k dodatnemu sproščujočemu učinku Hempika trdega mila.

Koža po uporabi mila ne bo izsušena, temveč optimalno navlažena in prijetna na otip. Kvalitetne maščobe, ki so bogate z vitamini in minerali prispevajo k celostni oskrbi kože s svojimi pozitivnimi lastnostmi.

Uporaba trdega mila

Med vlažnimi rokami podrgnite milno ploščico. S tem boste ustvarili nežno polno peno, s katero lahko umijete želen predel telesa. Peno nato temeljito izperite.

Ploščico hranite na suhem. Po uporabi jo odstavite na odcedno podstavek, da se ploščica v vodi ne bi raztopila.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hempika Hempika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja