HempTouch konopljina krema za mastno in nečisto kožo, 50 mL

HempTouch konopljina krema za mastno in nečisto kožo je kozmetičen izdelek, ki je primeren za negovanje predvsem mastne ter problematične kože obraza. HempTouch konopljina krema za mastno in nečisto kožo je kozmetičen izdelek, ki je primeren za negovanje predvsem mastne ter problematične kože obraza.
914916 10441

Ocene in mnenja

Opis

HempTouch konopljina krema za mastno in nečisto kožo je kozmetičen izdelek, ki je primeren za negovanje predvsem mastne ter problematične kože obraza.

Prednosti kozmetične kreme

  • odstranjuje odvečni sebum
  • regulira nastajanje sebuma
  • vsebnost kanabinoidnih sestavin poskrbi za regulacijo aknavosti in mozoljavosti
  • krema ne maši kožnih por
  • naravna verbena izboljša stanje kože in predvsem izgled por
  • povrnjeno je kislinsko bazično ravnotežje

Kdaj uporabiti kremo HempTouch?

Kremo uporabite predvsem takrat, ko je koža izrazito razdražena, agnjena k nastajanjem ogrcev in mozoljev. Prav tako kremo s pridom uporabite v primeru izrazite aknavosti. Kremo uporabite tudi v primeru izrazite neuravnoteženosti, reaktivnosti kože, še posebej pa je krema HempTouch namenjena v času, ko je koža izrazito mastna in nagnjena k pretiranemu izločanju sebuma.

Ponavadi je problematična predvsem otroška koža, v obdobju, ki mu pravimo puberteta. Vsekakor pa se takšna koža pojavlja tudi v kasnejših obdobjih človeškega življenja.

Krema kožo regenerira, povrnjeno je njeno naravno ravnovesje. S pomočjo kreme in rednih nanosov le-te je koža bolj čista, izboljša se njena samoočiščevalna funkcija. Umiri se izločanje žlez lojnic, in njihova hiperaktivnost, kar povzroča pretirano maščenje kože.

Koža je z nanosom HempTouch kreme revitalizirana, regenerirana in osvežena. Prav tako je zmanjšana njena morebitna razdraženost.

Uporaba HempTouch konopljine kreme

Kremo nanesite na površino kože, ki naj bo temeljito očiščena. Izdelek nanesite zjutraj in tudi zvečer, pred večernim spancem.

Izdelek je pakiran v posebno tako imenovano brezzračno ali airless embalažo, ki deluje v smislu povsem brezzračnega razpršilnega sistema.  Prednost tovrstne embalaže je predvsem izogibanje konzervansov, ki preprečujejo razrast bakterij in virusov. Ravno prisotnost kisika povzroči neželjene oksidacijske reakcije ob enem pa je atmosferski zrak tudi dober prenašalec bakterij.

Prav bakterije iz zraka povzročajo hitrejše kvarjenje izdelka, česar se pri airless embalaži izognemo. Da aktivirate brezzračno pumpico je potrebno pritisniti nanjo in sicer 10 do 20 krat, da se aktivira.

Prednosti airless embalaže

  • venomer enakomerno doziranje izdelka
  • vsebina se iztisne do konca, rezanje embalaže ni potrebno
  • vsebina kozmetičnega izdelka ne predvideva konzervansov

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolečine v peti

Kateri so načini zdravljenja?
Najprej poskusimo z razbremenitvijo pete, kriomasažo (masaža z ledom) in podpetnim preluknjanim vložkom v obliki črke U ter protibolečinskimi zdravili, tj. paracetamolom ali nesteroidnimi antirevmatiki (npr. diklofenak). Če to ne pomaga, svetujemo fizikalno zdravljenje s kopelmi in po možnosti tudi transkutano protibolečinsko električno stimulacijo živcev (TENS).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: HempTouch HempTouch
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov