Hepaprotect tablete za pse in mačke, 80 tablet

Hepaprotect tablete za pse in mačke predstavljajo dopolnilo mačji ter pasji prehrani in so predvsem primerni za obnavljanje jetrnih celic organizma ter izboljšujejo splošno dobro počutje organizma. Hepaprotect tablete za pse in mačke predstavljajo dopolnilo mačji ter pasji prehrani in so predvsem primerni za obnavljanje jetrnih celic organizma ter izboljšujejo splošno dobro počutje organizma.
942081 16354

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Hepaprotect tablete za pse in mačke predstavljajo dopolnilo mačji ter pasji prehrani in so predvsem primerni za obnavljanje jetrnih celic organizma ter izboljšujejo splošno dobro počutje organizma.

Hepaprotect tablete vsebujejo ekstrakt silimarina in kot pri humani uporabi tudi v veterinarski uporabi vpliva na dobrobit jetrnih celic, predvsem hepatocitov ter ohranjajo jetra v popolni kondiciji. Da bi bila jetra kar se da zdrava je nujno, da lajšamo vse negativne  procese, ki se v jetrnih celicah dogajajo - tem procesom z drugo besedo pravimo tudi degenerativni procesi.

Regeneracija jeter vašega psa ali muca tako poteka hitreje, predvsem pa bolj celovito. Pomoč je še posebej pomembna v času po intenzivnih zdravljenjih z zdravili, še posebej pa z antibiotiki. Vsa zdravila se tako pri človeku kot tudi pri živalih metabolizirajo v jetrih - v hepatocitnih celicah.

Prednosti Hepaprotect tablet

  • izboljšano razstrupljanje organizma
  • stimulacija krvnih žil, antioksidativna zaščita
  • zaščita organizma pred prekomernim delovanjem radikalov
  • zaščita hepatocitov, osnovnih celic jetrnega tkiva

Odmerjanje Hepaprotect tablet

Psi:

Odmerite po 1 tableto na 10 kg telesne teže in sicer maksimalno 2x dnevno

Mačke:

Odmerite po 1/2 tablete na 5 kg telesne teže in sicer maksimalno 2x dnevno

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Danes dobite že vse vrste čevljev z gumijastimi podplati, ki so enako stabilni kot pohodniški čevlji.

Vsakodnevno jemljite dodatke kalcija/magnezija/vitami na D

Ta kombinacija mineralov in vitaminov vam sicer ne bo ustvarila kostne mase, ki ste jo že izgubili, lahko pa vam pomaga upočasniti izgube v prihodnje. Čim močnejše kosti imate, tem manj verjetno boste padli. In če že boste, bodo poškodbe verjetno manjše. Vitamin D krepi tudi nevro-mišično moč. Neka analiza 5 študij je ugotovila, daje dodajanje tega vitamina zmanjšalo tveganje za padec za več kot 20 odstotkov.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Golash Golash
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov