Hepato Pharma Same za pse in mačke, 55 mL
Hepato Pharma Same za pse in mačke, 55 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Hepato Pharma Same za pse in mačke, 55 mL

Proizvajalec: JT Pharma S.L.
Hepato Pharma Same za pse in mačke je poseben dodatek za vašega ljubljenčka, ob bolezni jeter.
Cena: 31,83 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Kdo uporablja?mačke, psi
Tip izdelkaveterinarski sirup, Veterinarski izdelek

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Hepato Pharma Same za pse in mačke je poseben dodatek za vašega ljubljenčka, ob bolezni jeter.

Prednosti in lastnosti izdelka

  • primerno za mačke in pse
  • uživanje ob bolezni jeter
  • z naravnimi izvlečki
  • preprosto doziranje

Delovanje pripravka Hepato Pharma Same za pse in mačke

Tekočino Hepato Pharma Same za pse in mačke svetujemo vsem lastnikom, katerih ljubljenčki se soočajo z akutnim ali kroničnim vnetjem jeter. Prav tako, bo ta izdelek pomagal tistim živalim, ki imajo prirojene napake jetrnega tkiva ter ožilja. Uporabite ga lahko tudi za preprečevanje ter zdravljenje neljubih jetrnih okvar, do katerih pride zaradi strupov, ki jih lahko žival vnese v organizem, kot kot paracetamola pri mačkah, amatoksinov (strup mušnice), kemoterapevtikov, kortikosteroidov, in tudi notranjih strupov, ki nastajajo v samem organizmu.

Pripravek je primeren tudi za živali, ki imajo presnovne bolezni kot je sladkorna bolezen ali Cushingova bolezen. Pomagal bo tudi ob zastajanju žolča in v primeru, da so jetrni encimi zvišani, ne glede na vzrok tega povišanja.

Za takšno delovanje, ki bo pomagalo vašem ljubljenčku, poskrbijo skrbno izbrane sestavine. V pripravku je regrat, ki predstavlja zelo dober vir številnih elementov, ki so nujno potrebni za organizem psa ali mačke. Regrat vsebuje železo, kalij, kalcij ter tudi vitamin C. Antioksidativni učinek pripravka omogoča dodana spirulina, ki je tudi pri ljudeh vedno bolj priljubljena za podporo organizmu.

V pripravku lahko najdete tudi artičoko, ki je že vrsto let priljubljena zaradi neverjetnih učinkov. V tradicionalni medicini so jo uporabljali za preprečevanje nastanka žolčnih kamnov ter tudi ledvičnih. Prav tako je bil namen artičoke, da prispeva k zniževanju holesterola. Mnogi trdijo, da lahko artičoka pripomore k regeneraciji jeter ter organizem ščiti pred strupenimi snovmi. Ker pa je bogata z železom, številni artičoko svetujejo tudi ob nastanku slabokrvnosti. Ker je artičoka bogata z aktivnimi sestavinami kot so flavoni, flavanoli, ftalati, kumarini in fenolna kislina, ima tudi antioksidativno delovanje.

Posebno učinkovanje nudi boldo, ki vsebuje alkaloid boldin. Ta naj bi prispeval k nastajanju ter izločanju žolča in se zato svetuje za uporabo predvsem pri boleznih jeter ter tudi žolčnih kamnih. Bogat s lavonoidi, polifenoli, kalijem in eteričnim oljem je tudi javanski čaj, ki je pravzaprav diuretik. To pomeni, da pospešuje izločanje tekočine, sečnine ter tudi sečne kisline. Tradicionalno je bil uporabljen za zdravljenje bolezni ledvic ter tudi mehurja. Ob tem pa ima poseben regenerativni učinek na jeterno tkivo. Zato se svetuje tudi ob  kroničnih jetrnih obolenjih. Pegasti badelj naj bi učinkovito ščitil jetrne celice, tudi pred prostimi radikali ter strupenimi snovmi. Za spodbujanje nastanka proteinov v jetrnih celicah šoskrbi slimarin.

Učinkovitost pa dopolnjuje posevna naravna molekula, ki je  sestavljena iz metionina in adenozintrifosfatne skupine (ATP) - S-adenozilmetionin (SAMe). Ta se naravno tvori in razgrajuje v jetrnih celicah. Molekula je prisotna pri nastajanju glutationa, ki je zelo močan antioksidant v organizmu in ščiti celico pred oksidativni stresom. Molekula je pomembna tudi pri tvorbi sulfatov ter tavrina. Hkrati pa sodeluje pri vzdrževanju učinkovitosti ostalih antioksidantov, tudi nekaterih vitaminov. Učinkovito tudi nevtralizira številne strupe, ki lahko škodijo jetrom.

Uporaba pripravka

Za mačke in pse dozirajte 1 mL na 5 kg telesne teže.

Za mačko eno pakiranje zadostuje za 55 dni. Živalim vedno nudite svežo vodo.

Sestava na 1 ml:

silimarin 100 mg, SAMe 100 mg, boldo 25 mg , artičoka 50 mg, holin 50 mg, ortosifon (javanski čaj) 25 mg, regrat 50 mg. inositol 50 mg, spirulina 125 mg.

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Kdo uporablja?mačke, psi
Tip izdelkaveterinarski sirup, Veterinarski izdelek

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.