HerbFarmacy Meadowsweet balzam za utrujene mišice, 30 g

<p><strong>HerbFarmacy Meadowsweet balzam za neprijetne občutke v mi&scaron;icah je namenjen nežni in topli negi obolelih mi&scaron;ic mi&scaron;ične muskulature.<br /></strong></p>

HerbFarmacy Meadowsweet balzam za neprijetne občutke v mišicah je namenjen nežni in topli negi obolelih mišic mišične muskulature.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
19243 19243

Ocene in mnenja

Opis

HerbFarmacy Meadowsweet balzam za neprijetne občutke v mišicah je namenjen nežni in topli negi obolelih mišic mišične muskulature.

Kozmetični izdelek je primeren za vsak tip kože, ker pa je izdelek narejen iz povsem naravnih sestavin ne povzroča alergij ter je primeren za vsakega uporabnika. Balzam za nego bolečih mišic je narejen iz ekoloških sestavin; izdelek je certificiran.

HerbFarmacy Meadowsweet balzam vsebuje

ekstrakt šentjanževke, ki umiri bolečino ter pripomore k neprijetnim občutkom.

gabez, ki pripomore k obnavljanju ter regeneraciji kože

brestovolistni oslad, ki pripomore k normalizaciji občutka bolečine v mišičnem tkivu

Uporaba HerbFarmacy Meadowsweet balzama

HerbFarmacy Meadowsweet balzam nanesite na predel bolečih mišic.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Pred strogostjo se šolar umakne v nezrela poenostavljenja (regresija), sanjarjenje, prikrivanja, laži, sprenevedanje, neiskrenost in čustvene motnje, lahko tudi v agresijo, zlorabo alkohola in drog, samokaznovanje in psihosomatske težave. Nekateri postanejo pretirano plašni in poslušni, drugi neprijazni in uporniški, nekateri stremuški in pridobitniški, spet drugi nesocialni, promiskuitetni ali čez mero uživaški.

Več ko je prekinitev stika s seboj, manj pregledno je polje, manj je izostrena potreba, ki terja rešitev, in več bo neustreznih odzivov (rešitev).

Igra daje šolarju številne možnosti, da prepozna lastne odzive na neko dogajanje, da sebe izloči iz ocen drugih, se znebi napačnih predstavo sebi in da odkrije samega sebe (brez strahu pred sodbami okolja). V igri se uči jasno izražati in zagovarjati svoja stališča, mnenja in koristi, uči se biti asertiven. Svoja hotenja in želje šolar izraža po načelih hočem - nočem in bom - ne bom, v povratnih sporočilih okolja pa preverja ustreznost takšnih odločitev. S tem si gradi občutek lastne vrednosti, ki vključuje samozavest, zaupanje vase in ugodnejšo podobo o sebi. Asertivnost je namreč izrazito ozaveščeno odzivanje na izzive, saj namenoma izključuje možnost podrejene ponižnosti in sporoča nasilnežu, da mu šolar ali kdo drugi ne namerava nasedati. Asertivnosti pa naj se uči le šolar, ki zna biti odgovoren zase. Potem ga nemara ne bo strah nadrejenih in jih bo doživljal kot odrasle prijatelje in svetovalce.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Maja