x
Vse kategorije
Hexanios G+R raztopina, 1000 mL
Hexanios G+R raztopina, 1000 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Hexanios G+R raztopina, 1000 mL

Proizvajalec: Anios
Hexanios G+R raztopina predstavlja čistilno in ob enem tudi učinkovito dezinfekcijsko sredstvo za instrumente ter endoskope.
Cena: 22,41 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Namen razkuževanje

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na sledeči povezavi >>!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Hexanios G+R raztopina predstavlja čistilno in ob enem tudi učinkovito dezinfekcijsko sredstvo za instrumente ter endoskope.

Raztopino uporabljamo za sprotno zbiranje kontaminiranih instrumentov, njihovo čiščenje in razkuževanje. Uporabljamo jo tudi za čiščenje in razkuževanje termoobčutljivih instrumentov in endoskopske oprem Hexanios G+R uporabljamo razredčen na koncentracijo 0,5%, to je 25 ml na 5 I hladne ali vroče vode. Za redčenje uporabite vodovodno vodo, ki naj ne bo klorirana in raztopini ne dodajajte drugih substanc. Ker je izdelek fizikalno in kemijsko stabilen, ga lahko uporabimo tudi za čiščenje v ultrazvočnih komorah.

Raztopina Hexaniosa G+R je obstojna 14 dni. Priporoča se menjava na 7 dni oziroma po potrebi glede na onesnaženost. Kontaktni čas je 15 minut, priporočamo, da inštrumenti v raztopini ne ležijo več kot 72 ur. Inštrumente nato speremo in nadaljujemo s sterilizacijo ali visoko učinkovito kemijsko dezinfekcijo. Sredstvo ne poškoduje nerjavečih kovin, stekla in plastičnih materialov {polikarbonata...}.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Glasba pa ni zdravilo le za šolarja. Nekatere bakterije se bujno razvijajo, ko jim zaigrajo določene tone, in odmrejo, ko so izpostavljene drugim. Rastline bolje uspevajo ob Bachovi glasbi kot ob »težkih metal nih zvokih«. Nekatere alge doživljajo ob močnih zvokih kovaškega kladiva presenetljive genske spremembe (mutacije). Zvoki so pač del elektromagnetnega valovanja, zato izrazito vplivajo na živa bitja.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Etanol 96% 1L

29,85 €
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Namen razkuževanje

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.