Hexocare 1% šampon za pse in mačke, 250 mL

Hexocare 1% šampon za pse in mačke je inovativni razkužilni šampon z zdravilno učinkovino klorheksidinom, ki kožo razkuži in deluje zaščitno in preventivno na bakterije in viruse. Hexocare 1% šampon za pse in mačke je inovativni razkužilni šampon z zdravilno učinkovino klorheksidinom, ki kožo razkuži in deluje zaščitno in preventivno na bakterije in viruse.
943762 20802

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Hexocare 1% šampon za pse in mačke je inovativni razkužilni šampon z zdravilno učinkovino klorheksidinom, ki kožo razkuži in deluje zaščitno in preventivno na bakterije in viruse.

Šampon s klorheksidinom se uporablja za globinsko čiščenje kožuha in kože živali, še posebej ko je potreben močan čistilno razkužilni učinek.

Pena, ki nastaja z uporabo tega inovativnega šampona Hexocare intenzivno odstranjuje odmrle celice s površine kože, odstranjuje tudi druge organske snovi, ki s katerimi se hranijo tudi bakterije in virusi, zato je razrast le-teh otežkočena oziroma praktično nemogoča.

Izdelek ne vsebuje alkoholov, zato kože ne iritira ter jo ne izsušuje. Ob enem zagotavlja stabilizacijo bakterijske mikroflore, predvsem njeno raznovrstnost.

Aktivne sestavine Hexocare šampona

Aloe vera - deluje regenerativno, vlažilno

Nepozebnik - deluje regenerativno, vlažilno

Klorheksidin - deluje razkužilno, preprečuje rast bakterijam in virusom

Uporaba Hexocare 1% šampona

Majhni psi in mučke - odmerite po 15 mL šampona ter dodajte 35 mL vode

Srednje veliki psi - odmerite po 30 mL šampona ter dodajte 70 mL vode

Veliki psi - odmerite po 50 mL šampona ter dodajte 167 mL vode

Potek uporabe šampona:

Pred uporabo šampona dobro navlažite dlako vašega psa ali muca. Glede na velikost živali odmerite ustrezno količino šampona, dodajte pripadajočo količino vode ter tako pripravite šampon. Šampon nato nanesite na površino, dobro spenite s poovično količino šampona ter nato dobro izperite. Ko namilite drugič, počakajte 5-7 minut, da šampon deluje in šele nato izperite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AlfaVet AlfaVet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov