Hey Sport Tex Wash pralno sredstvo za oblačila

Hey Sport Tex Wash pralno sredstvo za oblačila je posebno čistilo, ki je namenjeno čiščenju membranskih oblačil.
6993 6993

Ocene in mnenja

Opis

Hey Sport Tex Wash pralno sredstvo za oblačila je posebno čistilo, ki je namenjeno čiščenju membranskih oblačil.

Izdelek predstavlja poseben napredni koncentrat, namenjen predvsem za membranska oblačila, kot so Goretex, Sympatex, Schoeller ipd.

Idealno za vremensko oblačila. Tex Wash ohranja funkcijo in ne blokira občutljive membrane. Posebni dodatki nevtralizirajo neprijetne vonjave. Ne vsebuje belila.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Zakaj se 'instant' rešitve ne obnesejo
Nekateri se s stresom, ki ga doživljajo pri vzgajanju, spopadajo na škodljive načine, na primer s pitjem alkohola in kajenjem. Čeprav oba načina lahko kratkoročno zmanjšata stres, imata hude dolgoročne posledice.
Zakaj nas pitje alkohola in kajenje tako privlačita?
Alkohol aktivira gama-aminomasleno kislino, sistem v možganih, ki zmanjšuje anksioznost. Prav tako za kratek čas poveča raven serotonina in dopamina, tako da se počutite bolj socialno samozavestne in sproščene in izostrijo se vam čuti. Vendar pa ima preveč alkohola hitro nasprotni učinek od želenega. Kadar spijete preveč, se raven oksitocina, dokozaheksaenojske kisline (DHK), triptofana in glukoze zniža, in če temu doda'mo še nizko raven sladkorja v krvi in serotonina, vam strmoglavljenje v prav bedno razpoloženje ne uide.

Po nekaj kozarcih začne alkohol hudo onemogočati funkcije zgornjih možganov, na primer govor in funkcije za uravnavanje čustev. V tem primeru vodilno vlogo prevzamejo spodnji (primitivni) možgani; nič čudnega torej, da ljudje, ki spijejo preveč, postanejo jezni, nasilni ali potrti. Prav s tem, da nadzor prevzamejo spodnji možgani, lahko pojasnimo, zakaj se toliko nasilja v družini in zlorab otrok zgodi pod vplivom alkohola.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hey Sport Hey Sport
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja