Himalaya Botanique zobna pasta cimet, 150 g

Himalaya Botanique zobna pasta z okusom cimeta je intenzivna zobna pasta, učinkovita formula brez flourida, karagenana SLS in glutena zobem zagotavlja čistočo, zmanjšuje zobne obloge, posvetli zobe, poleg tega pa je izvrstnega okusa. Himalaya Botanique zobna pasta z okusom cimeta je intenzivna zobna pasta, učinkovita formula brez flourida, karagenana SLS in glutena zobem zagotavlja čistočo, zmanjšuje zobne obloge, posvetli zobe, poleg tega pa je izvrstnega okusa.
920258 18419

Ocene in mnenja

Opis

Formula brez flourida, karagenana SLS in glutena zobem zagotavlja čistočo, zmanjšuje zobne obloge, posvetli zobe, poleg tega pa je izvrstnega okusa.

Pasta je primerna za negovanje zobne sklenine, njen okus pa je naravnost prijeten in okusen.

Himalaya zobna pasta je namenjena za čvrste in zdrave dlesni poskrbi edinstvena formula naravnih učinkovin: neem, granatno jabolko, ksilitol iz lubja breze.

Uporaba Himalaya Botanique zobne paste

Zobe temeljito očistite po vsakem obroku, vsaj dvakrat dnevno oziroma po navodilih vašega zobozdravnika.

Pasto z okusom cimeta lahko uporalbjajo tudi otroci: nanesite zobno pasto v količini zrna graha in pod nadzorom staršev umijte zobe. Glede uporabe pri otrocih mlajših od dveh let se posvetujte z zobozdravnikom.

Okus cimeta Formula brez fluorida, karagenana, SLS in glutena zobem zagotavlja čistočo, zmanjšuje zobne obloge, posvetli zobe, poleg tega pa je izvrstnega okusa. Za čvrste in zdrave dlesni poskrbi edinstvena kombinacija naravnih učinkovin: nim, granatno jabolko, ksilitol iz lubja breze,…

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Himalaya Herbals Himalaya Herbals
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov