Himalaya Neem, 60 kapsul

Himalaya Neem se prehransko ajurvedsko dopolnilo, ki ima številne učinke na telo.<br> Himalaya Neem se prehransko ajurvedsko dopolnilo, ki ima številne učinke na telo.
505561 26829

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Himalaya Neem se prehransko ajurvedsko dopolnilo, ki ima številne pozitivne učinke.

Himalaya Neem ali po slovensko indijska melija velja za tradicionalno ajurvedsko zelišče, zimzeleno drevo, ki ima številne sestavine namenjene najrazličnejšim telesnim tegobam. Širok spekter delovanja neem rastline je vzrok zakaj je ekstrakt neema pogosto sestavina številnih prehranskih dopolnil.

Himalaya Neem prehranski dodatek in ekstrakt neem drevesa naj bi se v Indijskih predelih uporabljal kot močno antioksidativno sredstvo. Vse te nadvse vzpodbudne lastnosti izdelka Himalaya Neem so posledica lastnosti nekaterih sestavin, ki jih ekstrakt tudi vsebuje in sicer: kvercitin, nimbosterol, različni tanini in liminoidi.

Uporaba Himalaya Neem dopolnila

Vzemite po eno kapsulo do dva krat na dan. To je namreč tudi priporočen dnevni maksimalni odmerek. Kapsulo spijte skupaj s kozarcem vode.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Himalaya Herbals Himalaya Herbals
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja