Hoff luksuzna hranilna krema proti staranju kože za zelo suho kožo, 50 mL

Učinkovine koži povrnejo mladostno konturo. Učinkovine koži povrnejo mladostno konturo.
3340 3340
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Nova luksuzna hranilna krema proti staranju kože HOFF predstavlja novo dimenzijo na področju negovalnih krem. Kremno razkošje kombinira z izjemnim učinkom napenjanja kože, ki je rezultat inovativne aktivne učinkovine SYN-AKE, sintetičnega polipeptida, ki posnema učinek strupa strupene kače iz jugovzhodne Azije (Tropidolaemus wagleri).
Razvajajoča konsistenca luksuzne hranilne kreme proti staranju kože HOFF podnevi in ponoči hrani in oskrbuje suho kožo. Ne samo, da dragocene visokotehnološke aktivne učinkovine koži povrnejo mladostno konturo, ampak so tudi vključene v koži prijazno osnovo za kremo, ki ne vsebuje konzervansov, barvil in dišav, emulgatorjev ter mineralnih olj.

Negovalna izkušnja s takojšnjim in dolgotrajnim učinkom!

Uporaba

Luksuzno hranilno kremo proti staranju kože HOFF nanesite na čisto kožo. Da bi bil učinek kreme proti staranju kože čim boljši, vam priporočamo, da na mimične gube prej nanesete luksuzni koncentrat za mimiko proti staranju kože HOFF (dvojni koncept).

Sestavine

Voda, skvalan, triglicerid kaprilne kisline, maslovec (maslo ši), pentilen glikol, glicerin, olje iz sezamovih semen, saharid izomerat, hidrogenirani lecitin, tokoferil acetat, pantenol, retinil palmitat, tripeptid, ubikinon, sojin glicin – izvleček sojinih kalčkov, natrijev hialuronat, izvleček iz korenine divjega jama, ceramid 3, tokoferol, bisabolol, lecitin, askorbil palmitat, ciklodekstrin, citronska kislina, premreženi polimerni natrijev akrilat (R=C10-C30), ksantan gumi. Elementi v sledovih.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Depresija

Se je depresijam mogoče izogniti? Učinkovito sredstvo proti depresiji je redno gibanje na prostem. Pri tem delujeta dva faktorja: gibanje kot tako in dnevna svetloba. Že deset minut svetlobe dnevno ima jeseni in pozimi prijeten učinek.
Uravnovešene, aktivne in zadovoljne ljudi tudi težke življenjske okoliščine težje vržejo s tira kot tiste, ki zase menijo, da so brez moči, so samokritični, stalno nezadovoljni ali so situaciji brezmočno predani.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hoff Hoff
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede