Hoff luksuzni čistilni losjon proti staranju kože, 200 mL

S čistilnim losjonom lahko do dna por odstranite make-up, loj in kožne nečistoče. S čistilnim losjonom lahko do dna por odstranite make-up, loj in kožne nečistoče.
3339 3339

Ocene in mnenja

Opis

S tem čudovito žametnim čistilnim losjonom lahko do dna por odstranite make-up, loj in kožne nečistoče. Losjon ne vsebuje tenzidov, temveč izbrane rastlinske snovi, med drugim aloe vero, listje vinske trte Vitis Vinifera in virginski nepozebnik, zaradi katerega čiščenje kože postane že pravo negovalno doživetje.

Negovalna izkušnja s takojšnjim in dolgotrajnim učinkom!

Uporaba
Na obraz nanesite kapljico čistilnega losjona in ga vmasirajte s krožnimi gibi. Sperite ga z zadostno količino tople vode. Za odstranjevanje očesnega make-upa losjon kapnite na vatno blazinico, jo nežno položite na zaprto veko in pustite učinkovati nekaj sekund. Nato odstranite očesni make-up.

Sestavine
Voda, triglicerid kaprilne kisline, sok iz listov barbadoške aloje, etilheksil stearat, olje iz grozdnih pešk vinske trte Vitis Vinifera, propilen glikol, pentilen glikol, voda z virginskim nepozebnikom, cetearil alkohol, izvleček virginskega nepozebnika, premreženi polimerni natrijev akrilat (R=C10-C30), tokoferol, lecitin, askorbil palmitat, alkohol denat, ksantan gumi, dinatrijev EDTA.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Depresija

Za kogar je situacija prezahtevna, se ne sme obotavljati ter naj poišče nasvet in podporo v specializirani ustanovi, pri zdravniku ali v skupinah za medsebojno pomoč.
Odločitve s pomočjo zdravnika

Če depresivni simptomi vplivajo na kakovost življenja, je priporočena profesionalna pomoč z zdravili - ne sme se čakati tako dolgo, da pride do misli na samomor.

Zdravila. Pri težkih depresijah je pomembno sodelovanje zdravnikov, da ugotovijo, če in katera zdravila delujejo v posameznem primeru - v približno polovici primerov ne delujejo -, da bi zmanjšali število stranskih učinkov in po potrebi zamenjali vrsto zdravila.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hoff Hoff
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede