Holle 4 Bio nadaljevalno mleko, 600 g

Nadaljevalno mleko Holle 4 Bio je primerno za dojenčke in majhne otroke po dopolnjenem 12. mesecu. Nadaljevalno mleko Holle 4 Bio je primerno za dojenčke in majhne otroke po dopolnjenem 12. mesecu.
441252 18353

Ocene in mnenja

Opis

Za Holle Bio nadaljevalno mleko za majhne otroke 4 se uporablja visoko kakovostno Demeter mleko:

- bio rastlinska olja zagotavljajo pomembne maščobne kisline.

Vsebuje:

mikroelemente kot so kalcij, železo, jod, cink in vitamin D, ki zagotavljajo dobro podlago za uravnoteženo prehrano otroka.

Holle Bio Nadaljevalno mleko za majhne otroke 4 lahko po 12. mesecu uporabite za nadaljevanje po vsakem drugem nadaljevalnem mleku za dojenčke (Folgemilch).   

Sestavine:

Posneto mleko** (Nemčija), sirotka v prahu* delno odmineralizirana, rastlinska olja* (palmono olje, repično olje, sončnično olje*),  posneto mleko v prahu**, škrob*,  maltodextrin*, kalcijev karbonat*, vitamin C, natrijev klorid, kalijev klorid, magnezijev hidroksid karbonat, železov laktat, vitamin E, cinkov sulfat, niacin, kalcijev-D- pantotenat, bakrov sulfat, vitamin A, vitamin B1, vitamin B6, manganov sulfat, vitamin B2, kalijev jodat, folna kislina, vitamin K1, natrijev selenat, vitamin D
/ *iz biološke pridelave / **iz biološko-dinamične pridelave

Pomembno:

Hrano zmeraj pripravite svežo. Ostanka ne uporabljajte ponovno.

Demeter kmetje upoštevajo specifične lastnosti rastlin in živali. Odpovejo se odstranjevanju rogov pri kravah. Krave se pasejo na biološko-dinamično oskrbovanih pašnikih, zato krma ni obremenjena.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Število prijavljenih primerov astme narašča. Je morda to povezano s porastom primerov alergij? Je to vsaj v mestih povezano z onesnaženost jo okolja? Ali je to posledica dejstva, da ne vemo, kako preprečiti astmo? Kopičijo
se dokazi, da je bistvenega pomena prav to.

Študije v Evropi so pokazale, da imajo otroci, ki živijo na kmetijah in so v stiku z živino, skoraj 66 odstotkov manj možnosti, da dobijo astmo. Enako so dokazali pri italijanskih vojakih.

Iz tega izhaja domneva, da stik z običajnimi bakterijami v otroštvu preprečuje razvoj bolezni. Tako ena od teorij trdi, da je prišlo do porasta astme med otroci zato, ker so ti premalo izpostavljeni umazaniji in običajnim okužbam. Njihov imunski sistem se zato ne razvija pravilno, zaradi česar je večja verjetnost, da bo prišlo do pojava preobčutljivostnih reakcij in alergij.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Holle Holle
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja