Horse Power hot Effect negovalni gel, 500 mL

<strong>Horse Power hot Effect negovalni gel je gel z grelnim učinkom. </strong> Horse Power hot Effect negovalni gel je gel z grelnim učinkom.
535257 16599

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Horse Power hot Effect negovalni gel je gel z grelnim učinkom.

Grelni učinek je dolgotrajen in močno izboljša prekrvljenost krvi in gibljivost v sklepih, kitah in mišicah.Hot Effect ogreje mišice pred naporom in tako pomaga preprečevati poškodbe, kot so nategi in raztrganine. Zelo priporočljiv je po transportu za ogretje otrdelih mišic.

Navodilo za uporabo Horse Power hot Effect gela

Nanesite na suho kožo. Masirajte dokler se popolnoma ne vpije v kožo. Uporabite rokavice, ali nanesite s krtačo. Izogibajte se stiku z očmi, sluznicami ali odprtimi ranami.

Izdelek je prvenstveno namenjen uporabi konjem, pa vendar lahko povsem normalno izdelek uporabite na človeški koži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Medtem paje študija iniciative za žensko zdravje v IS-letnem spremljanju zdravih žensk po menopavzi ugotovila, da čim doslednejše so bile ženske pri jemanju dodatkov kalcija in vitamina D, tem manjše je bilo njihovo tveganje za osteoporozo. Ne traja dolgo, da dodatki pokažejo koristi, so ugotovili preučevalci. Samo dve do tri leta redne uporabe je zmanjšalo tveganje za zlom kolka za 29 odstotkov. Čeprav so sodelujoče v študiji jemale 1000 mg kalcijevega karbonata in 400 internacionalnih enot (lE) vitamina D, raziskovalci domnevajo, da bi bile koristi še večje, če bi dodatek vitamina D zvišali na 600 lE. Poleg dodatkov lahko izpostavljanje rok, nog, dlani
in obraza soncu za pet do deset minut dvakrat do trikrat na teden prav tako zajamči zadosten vnos vitami na D.

Pijte kavo brez kofeina

Študija 96 žensk v povprečni starosti 71 let je ugotovi la, da so imele tiste, ki so zaužile več kot 300 mg kofeina
na dan (količina dveh do treh skodelic kave), veliko višjo stopnjo izgubo kostne gostote kot ženske, ki so ga dobile manj.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Fysioline Fysioline
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede