Humana HN dietno (dietetično) živilo, 300 g

Humana HN za dietetsko uravnavanje prebavnih motenj (driske) pri dojenčkih, če jih matere ne dojijo, in otrocih.<br> Humana HN za dietetsko uravnavanje prebavnih motenj (driske) pri dojenčkih, če jih matere ne dojijo, in otrocih.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
497797 26777

Ocene in mnenja

Opis

Humana HN za dietetsko uravnavanje prebavnih motenj (driske) pri dojenčkih, če jih matere ne dojijo, in otrocih. Po posvetu z zdravnikom lahko Humano HN uporabljate tudi dlje časa kot edino hrano za dojenčke. Glede na starost in potrebe otroka lahko Humano HN pripravite kot hrano za hranjenje po steklenički ali kot kašo.

Priprava in odmerjanje Humana HN mleka

Pri pripravi hrane za dojenčke in otroke natančno upoštevajte navodilo za uporabo. Vedno pripravite svež obrok in takoj nahranite otroka. Pazite, da stekleničko ali kašo ohladite na temperaturo, primerno za hranjenje (37°C), saj lahko v nasprotnem primeru pride do oparin. Ostankov hrane ne smete ponovno uporabiti.

Stekleničko, dudo in obroček temeljito očistite. Hrane ne pogrevajte v mikrovalovni pečici. Vrečko po odprtju ponovno dobro zaprite ter hranite na hladnem in suhem mestu. Vsebino odprte vrečke porabite najpozneje v 3 tednih.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Humana Humana
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja