Hydroclean Advance sterilna obloga z ringer raztopino 7.5x7.5 cm, 10 oblog

<strong>Hydroclean sterilna obloga z ringer raztopino je absorbtivna obloga, ki je namenjena tretiranju problematičnih ran. <br></strong> Hydroclean sterilna obloga z ringer raztopino je absorbtivna obloga, ki je namenjena tretiranju problematičnih ran.
929085 1728
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Hydroclean sterilna obloga z ringer raztopino je absorbtivna obloga, ki je namenjena tretiranju problematičnih ran.

Obloga je namenjena absorbiranju izločka iz rane ter interaktivnemu vlaženju ter hitrejšemu zdravljenju rane. Sterilna obloga vsebuje jedro, ki deluje v kombinaciji z ringerjevo razopino, pripomore k normalizaciji rane ter do 24 ur dnevno omogoča vlaženje rane ter posledično hitrejše celjenje le-te.

Izdelek pripomore k odstranjevanju najrazličnejših nekroz v globini same rane, rano temeljito čisti ter absorbira izloček iz rane, da se ta hitreje zaceli.

Hidrofobna podlaga same obloge preprečuje, da bi se obloga oprijela rane, zato je njeno odstranjevanje enostavno ter predvsem neboleče.

Uporaba Hydroclean sterilne obloge

Izdelek je namenjen mokremu tretmaju problematične rane. Izdelek je še posebej primeren za negovanje in čiščenje rane, ki je umazana, se ne celi hitro, je manifestirana z bakterijami ter virusi in podobno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Srce in ožilje

Bolečine v prsih
Bolečina v prsnem košu je zelo pogosto opisana zdravstvena težava ali simptom, ki ga opisuje bolnik, ko obišče svojega zdravnika, pa naj si bo to zdravnik družinske medicine, ali pa specialisti drugih strok, kot so internisti, pulmologi, nevrologi, kirurgi in drugi. Ne smemo pozabiti na psihiatre, ki se prav tako lahko srečajo z bolnikom z novo nastalo ali spremenjeno obliko bolečine v prsnem košu, katere vzrok morajo prepoznati in ga pravilno zdraviti, tako kot vsi specialisti drugih vej medicine.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hartmann Hartmann
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja