Ice Booster gel za hlajenje, 150 mL

Ice Booster gel za hlajenje in za intenzivno sproščanje. Ice Booster gel za hlajenje in za intenzivno sproščanje.
930016 6759

Ocene in mnenja

Opis

Ice Booster gel za hlajenje in za intenzivno sproščanje.

Aktivni gel je namenjen sproščanju telesa, saj intenzivno poživlja utrujene roke, noge in hrbet. Sproščujoča masaža ustvarja občutek ugodja. Gel lahko uporabljamo dalj časa, po potrebi tudi večkrat dnevno, predvsem po telesni aktivnosti za relaksacijo utrujenih mišic.
 
Ice Booster gel deluje predvsem na receptorje za zaznavanje temperature ali tako imenovane termo-receptorje. Ker vpliva na njih in telesu ob enem odvzema toploto je njegovo delovanje izrazito hladilno in regenerativno.
 
Metino olje je pogosta sestavina kozmetičnih izdelkov, zaradi svojega učinka hlajenja prijetno deluje na razblelo kožo in predele.
 
Alantoin je ena izmed pomembnih sestavin številnih kozmetični proizvodov. Zadržuje vlago ter intenzivno vlaži površino kože telesa.
 
Mentol je ena izmed pomembnih sestavin izdelka, deluje hladilno ter prijetno diši. Posledično se uporablja v kremah, ki so namenjene intenzivnemu hlajenju ter regeneraciji.

Za koga je gel Ice Booster primeren?

Gel naj uporabljajo predvsem športniki, rekreativci ter vsi tisti, ki potrebujejo intenzivno hlajenje mišic bodi si drugih predelov organizma.

Uporaba Ice Booster gela

Gel nanesite predvsem na obremenjen predel telesa - ponavadi predvsem na predele okončin, sklepov ipd. Da bi bilo delovanje gela kar se da moćno ter efektivno gel dobro vmasirajte v površino kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolečine v kolenu

Ko lahko prizadeti del premikamo brez bolečin, sledijo vaje za krepitev poškodovanega tkiva. Težavnost vaj in obremenitev kolena postopno povečujemo, meja je bolečina. Z dejavnostjo, ki je povzročila pojav preobremenitvenega sindroma, lahko ponovno začnemo šele tedaj, ko težave popolnoma izginejo. Če se pri izvajanju dejavnosti spet pojavijo bolečine, to pomeni, da smo začeli prezgodaj in da se bomo morali tej dejavnosti izogibati daljše časovno obdobje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Terme Dobrna Terme Dobrna
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov