Ice Power hladilni obliž 8x12cm, 5 obližev

<strong>Ice Power hladilni obliž 8x12cm je samolepilni hladilni obliž s hitrim delovanjem olajša bolečine v mišicah in mišično napetost ter je primeren za uporabo na vratu, ramenih in hrbtu. </strong> Ice Power hladilni obliž 8x12cm je samolepilni hladilni obliž s hitrim delovanjem olajša bolečine v mišicah in mišično napetost ter je primeren za uporabo na vratu, ramenih in hrbtu.
918784 25928

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Izdelek je sedaj na voljo v posebnem dvojnem pakiranju.

Ice Power hladilni obliž 8x12cm je samolepilni hladilni obliž s hitrim delovanjem olajša bolečine v mišicah in mišično napetost ter je primeren za uporabo na vratu, ramenih in hrbtu. Uporabite ga lahko za zdravljenje nategnjenih mišic in izvinov.
Učinek hlajenja nastopi hitro in traja do šest ur. Obliži so namenjeni enkratni uporabi. Prizadeto mesto hladite, dokler se bolečina in oteklina ne zmanjšata. Če simptomi ne izginejo, se posvetujte z zdravnikom.

Uporaba Ice Power hladilnih obližev vzemite

obliž iz vrečke in odstranite zaščitno plast. Obliž nalepite z lepljivo stranjo na prizadeto mesto. Vrečko trdno zaprite, da se preostali obliži ne bi izsušili. Obliže porabite v enem mesecu od odprtja vrečke. Obliže nalepite le na čisto in suho kožo.

Opozorilo ob uporabi Ice Power hladilnih obližev

Samo za zunanjo uporabo. Če ste alergični ali preobčutljivi na katero od sestavin pripravka, obližev ne uporabljajte. Če obliž draži kožo, takoj prenehajte z uporabo. Na isto mesto lahko enega za drugim nalepite štiri obliže zapored. Vsak obliž lahko uporabite le enkrat. Bodite pozorni, da obliž ne pride v stik z očmi, ranami in sluznico. Uporaba obliža ni priporočljiva za otroke, mlajše od 5 let. Sladkorni bolniki in osebe s slabo prekrvavitvijo naj se pred prvo uporabo posvetujejo z zdravnikom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ice power Ice power
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja