Iceberg toaletna voda za ženske, 100 mL

Iceberg toaletna vodica za moderno žensko je sad dolgoletnih raziskav in združuje številne privlačne vonjave, namenjene moderni ženski. Iceberg toaletna vodica za moderno žensko je sad dolgoletnih raziskav in združuje številne privlačne vonjave, namenjene moderni ženski.
471682 22990

Ocene in mnenja

Opis

Iceberg toaletna vodica za moderno žensko je sad dolgoletnih raziskav in združuje številne privlačne vonjave, namenjene moderni ženski.

Vonj Iceberg dišave je razigran in vroče zapeljiv ter spominja na privlačen mediteran - kot bi preživljali dopustniške dni na razkošno bogatem mediteranskem otoku.

Iceberg dišava vas popoelje na lenarjenje in poležavanje v lahnem vonju pomarančče, ananasa, rušk in ostalega dišečega sadja, ki ga najdete tudi na rajskih otokih.
Ne smemo pozabiti niti na vonj mediteranskega figovca oziroma plodu, ki se čudovito prepleta med ostale vonjave ter jih odlično dopolnjuje.

Nnežen jasmin in frezija se občuti v lahni noti…kot dih pa se občuti tudi vonjava po lesu, vanilji in mošusu, ki puščajo močan vtis in povsem ženstveno noto parfuma!

Uporabite lahko večkrat dnevno na nepoškodovani koži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Iceberg Iceberg
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja