iD Belt Super Medium hlačne predloge s pasom, 14 predlog

iD Belt Super Medium hlačne predloge so namenjene vsem tistim bolnikom, ki imajo lažjo obliko inkontitnence, pa želijo biti ob enem še vedno mobilni in samostojni. iD Belt Super Medium hlačne predloge so namenjene vsem tistim bolnikom, ki imajo lažjo obliko inkontitnence, pa želijo biti ob enem še vedno mobilni in samostojni.
534111 26753

Ocene in mnenja

Opis

iD Belt Super Medium hlačne predloge so namenjene vsem tistim bolnikom, ki imajo lažjo obliko inkontitnence, pa želijo biti ob enem še vedno mobilni in samostojni.

iD Belt Super Medium hlačne predloge so narejene iz kvalitetnih materialov in formulirane tako, da omogočajo kar se da največjo samostojnost osebe, ki jih uporablja. Predloga iD Belt je namreč opremljena s pritrjevalnimi ježki, ki so namenjeni lažjemu, predvsem pa hitremu pritjevanju podloge. Materiali iz katerih je predloga narejena so sodobni materiali, ki preprečujejo nastajanje neprijetnih vonjam ob enem pa zaščitijo tudi pred iztekanjem izločkov.

iD Belt, hlačne predloge s pasom omogočajo samostojnost pri nameščanju. Izdelane so iz sodobnih materialov, ki so zračni in obdelani tako, da preprečujejo nastanek neprijetnih vonjav.

iD Belt Super Medium predloge zamenjajte vsaj 1 krat dnevno, po potrebi pa tudi večkrat, kar zavisi od stopnje inkontinence.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tosama Tosama
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja