Ilast Lingettes sterilne čistilne krpice, 20 krpic

<strong>Ilast Lingettes sterilne čistilne krpice so vlažilne čistilne visoko kvalitetne krpice, ki so namenjene za čiščenje občuljive ter prizadete kože vek in obraza. <br></strong> Ilast Lingettes sterilne čistilne krpice so vlažilne čistilne visoko kvalitetne krpice, ki so namenjene za čiščenje občuljive ter prizadete kože vek in obraza.
520551 24086

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Ilast Lingettes sterilne čistilne krpice so vlažilne čistilne visoko kvalitetne krpice, ki so namenjene za čiščenje občuljive ter prizadete kože vek in obraza.

Ilast Lingettes Wipes so sterilne, očesu prijazne krpice s prilagojeno sestavo in sicer brez alkohola, morebitnih konzervansov ali stabilizatorjev ter brez dišav, ki bi delovale alergeno.

Vlakna v krpici Ilast Lingettesso impregnirana z aktivnimi učinkovinami in sicer: polisorbat 20, hialuronska kislina ter alantoin (ekstrakt kamilice).

Prednosti Ilast Lingettes krpic

- mehke na otip: vlakna so prepojena z viskoznim gelom
- absorbicija brez vtiranja: struktura vlaken v obliki satja
- brez vonja: brez alkohola, brez dišav

Škatljica vsebuje 20 sterilnih prepojenih krpic, pripravljenih za takojšnjo uporabo, brez konzervansov ali alkohola.

Uporaba Ilast Lingettes krpic

Uporabite dva krat dnevno, pakiranje zadošča za 10 dni

Inovativno aktivno pomirjanje kože

Ilast Lingettes Wipes krpice so plod dolgoletnih izkupen laboratorijev Horus Pharma s področja oftalmologije. So prve čistilne krpice, ki so zasnovane tako, da ne vsebujejo prav nobenih konzervansov, parabenov, fenoksietanolov ali drugih alkoholov.

Krpice Ilast Lingettes Wipes mehansko odstranijo luske, mastne obloge, izločke in kraste z obolelih vek in izrastišča trepalnic. Zahvaljujoč sestavi, ki deluje čistilno, krpice Ilast omejijo tudi izgubo vlage iz kože, pomagajo pri celjenju in preprečujejo razmnoževanje mikrobov in sekundarno okužbo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: TRB chemedica TRB chemedica
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja