ImunoBran (biobran) 1000, 30 vrečk
ImunoBran (biobran) 1000, 30 vrečk
Oceni izdelek in zasluži
5.0 2

ImunoBran (biobran) 1000, 30 vrečk

Proizvajalec: Natura medica

Za bolnike po končani kemoterapiji kot podporna terapija.

Brezplačna poštnina!
Cena: 108,97 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, vrečke

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Živilo za posebne zdravstvene namene
 
30 vrečk s po 1000 mg vodotopnega prahu MGN-3.

Navodilo za uporabo za odrasle

vsebino ene vrečke BioBrana 1000 razmešajte v malo vode, jemljite enkrat dnevno pol ure po obroku. 
 
Za podporo klasični terapiji zdravljenja jemljite 3x dnevno po 1 vrečko pol ure po obrokih do 2 meseca, nato nadaljujte z vzdrževalno terapijo: eno vrečko BioBrana enkrat dnevno pol ure po obroku. 
 
BioBran, MGN-3  je izjemen naravni proizvod, ki aktivira obrambno moč organizma. Vsebuje rastlinske vlaknine razcepljene v hemiceluloze. V prebavilih se ne razgradi, ampak se v tankem črevesju vsrka in tako pride v neposredni stik z imunskimi celicami. 
 
Pridobiva se iz riža bran in po patentiranem postopku obdela z encimi iz gob šitake. Ima izražene imunomodulatorne lastnosti. Je brez dodanih gensko spremenjenih organizmov, primeren tudi za vegetarijance.

Dva sistema za borbo

Človeški imunski sistem lahko delimo na dva različna dela, ki nas ščitita na različna načina. Prvi je naravna (ali nespecifična) in drugi je pridobljena imunost. Prva je odraz avtomatskega odzivnega sistema, ki je programiran ob rojstvu, da nas varuje. Če se na primer urežemo, se pojavi takojšen odziv v obliki vnetja. Sledi mu kopičenje makrofagov, ki požirajo bakterije. To je nespecifični odziv, ker se zgodi enako pri vseh vrstah infekcije. Aktivnost celic naravnih ubijalk je še en primer nespecifične imunosti. Te celice naravne ubijalke lahko avtomatsko uničujejo rakaste celice pa tudi celice inficirane z virusi.
 
Drugi tip imunosti tako imenovana pridobljena imunost, je precej bolj zapleten in temelji na sposobnosti limfocitov T in B, da se odzovejo selektivno na tisoče različnih antigenov - virusov, bakterij, celic, velikih proteinskih in polisaharidnih molekul. Antigen je prav vse, kar Biobran 5 izzove imunski odziv. Ta sistem je sposoben proizvesti odziv po meri posameznega napadalca, na katerega naleti in si potem ta odziv zapomniti, tako da se imunski sistem nauči iz te izkušnje zelo podobno temu kot se uči naš živčni sistem. Tudi če nimamo dobrega spomina, ga naš imunski sistem ima.

Znanstveni dokazi učinkov Imunobran-a

Izvedeni so bili obsežni testi za ugotavljanje varnosti in učinkovitosti Biobran pri obravnavanju najrazličnejših stanj.
 
Ti testi vključujejo:
  • in vitro laboratorijski preizkusi za določitev učinkovitosti Biobran na celični ravni
  • in vivo preizkušanje na živih organizmih. Študije so bile izvedene na miših, podganah in ljudeh. Miši in podgane so bile inficirane z rakastimi tumorji ali diabetesom in s tem je bila izzvana bolezen, ki je ustrezala človeški. Mišim in podganam so dajali Biobran in običajna zdravila, ki se uporabljajo za zdravljenje teh obolenj in opazovali učinke.
  • Klinični preizkusi, kjer so dajali Biobran pacientom, ki so trpeli za resnimi boleznimi in pri katerih je bil imunski sistem oslabel. Da bi pomagali izvesti primerjave, so preizkuse pri ljudeh in živalih opravljali s kontrolno skupino, ki ji niso dajali Biobran. V primeru ljudi je bila kontrolna skupina etično usklajena in informirana. Poskusi so potekali z njihovimi soglasji.

Kaj pravijo zdravniki?

Ljudje, ki se soočajo z življenjsko nevarnimi boleznimi, pa tudi tisti, ki si enostavno želijo vzdrževati zdrav imunski sistem, se vedno znova obračajo k Biobran. Prav tako ga v zdravljenje vključujejo zdravniki, ki imajo svoje individualne pristope. Včasih bo Biobran v samem središču programa zdravljenja. Pri drugih programih bo Biobran ena mnogih substanc in pristopov v njihovem naboru. V nadaljevanju navajamo izbor večinoma britanskih zdravnikov, katerim je Biobran dragoceno orodje.

V 21. stoletju končno vidimo, da je zdravje imunskega sistema osrednjega pomena za okrevanje po bolezni in za vzdrževanje optimalnega zdravja. Kot je izjavil poznan zdravnik v svojem uvodu »Deluje.« Biobran nima stranskih učinkov ni toksičen, torej lahko razumete, zakaj ga toliko tisočev zdravnikov po svetu priporoča bolnikom in zakaj je Biobran postal vodilni resni dodatek za imunski sistem po vsem svetu. Mnogi ortodoksni zdravniki pričenjajo priznavati pomen naravnih BRM (modifikatorjev biološkega odziva), kot je Biobran, kot pomembnih prispevkov k uspehu njihovih programov zdravljenja.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Miha; | 1. 08. 2018 14:15
Imunobran terapija
Mama je po operaciji vranice in njeni odstranitvi imela močno oslabljen imunski sistem. Po daljši raziskavi in branju študij smo prišli do tega zdravila, Imunobran vrečk. Omenjene so glede na njeno stanje ugodno vplivale na razvoj imunskega sistema in v kombinaciji z redno terapijo močno izboljšale njeno stanje. Sicer je res, da nekatere študije niso dovolj dosledne in nimajo dovolj velikega vzorca vendar pa je mehanika delovanja zdravila logična. Iz študij pa se razbere tandenca, da zdravilo dejansko učinkuje. Vprašanje pa je ali je to res. Več študij je potrebnih. V našem primeru pa lahko povem, da je bila investicija vredna vsakega evra.
Ivona; | 9. 12. 2019 11:17
Ivona Frigelj
Biobran je za me najbolsi za imunski sistem. Jaz delam v soli in sem vedno bolana, vneto grlo, zamasen nos, utrujenost. Tako je vsako spomlad in jesen/zimo. Ko sem spila 1 od 30 vreck Biobrana, sem zacutila spremembo, ogromno spremembo. Nisem vec bila utrujena, vse naloge sem opravila, imela sem snago in nisem bila bolana. To pac je neverjetno kako Biobran deluje. Vsem ki imajo oslabljen imunski sistem, priporocam tisti Biobran 1000 v vreckah. Splaca se vsakega centa. Moja lekarna je zelo hitro dostavila paket in sem im zelo hvalezna.

Koristni video nasveti

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Polinevropatija

Ta bolezen živčevja najpogosteje prizadene noge in stopala, kot tudi roke in dlani. Na začetku je čutiti mravljinčavost, ki je podobna tisti, ko zaspijo okončine. Podplati lahko začnejo peči, motnje občutenja pa se zaznajo, kot če bi imeli bose noge v tesni nogavici ali roke v tesni rokavici. Koža postane gladka in trda, bolečine pa povzročijo že rahli dotiki - simptom, ki se pozneje lahko sprevrže v popolno neobčutljivost na bolečine. Včasih bolniki ne zaznajo niti vročine ali mraza.

Obstajajo tudi neboleče oblike bolezni, za katere je značilna zmanjšana občutljivost za dotik. Zaradi neobčutljivosti lahko pride do napačne oskrbe nenevarnih ran, ki se lahko razvijejo v bule, ki lahko poškodujejo tkivo in kosti, poškodovana mesta pa potemnijo, nastane gangrena.

Drugi sindromi bolezni so lahko motnje pri mokrenju, očesne motnje, ohromelost očesnih mišic, krči v stegenskih mišicah ali oslabelost mišic, pojavi pa se tudi negotovost pri hoji.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Dodatki za onkološke bolnike

Rak je bolezen, ki nastane kot posledica ireverzibilne spremembe v celičnem jedru ali spremembe/mutacije genov v katerikoli spolni ali telesni celici. Mutacije genov lahko podedujemo ali pa nastanejo v času življenja. Pri prenosu mutacije... preberi več...

Komunikacija v družini obolelih!

Komunikacija v družini obolelih! Ali kaj morajo vedeti oboleli starši o sporočanju diagnoze raka svojim otrokom? Način komuniciranja z otrokom o raku je odvisen od različnih dejavnikov: • od otrokove starosti, ki določa njegov miselni razvoj... preberi več...

Rak kot izziv!

Leta 2012 so v svetu odkrili raka pri več kot 14 mliijonih ljudeh; od tega jih je bilo več kot 160.000 starih manj kot 15 let. Na splošno se raka bojimo. Zdravljenje je agresivno in zahteva psihično stabilnost bolnikov. Mnogi mislijo,... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, vrečke

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.