x
Vse kategorije
Imunosal Pharmoval kapsule, 60 kapsul
Imunosal Pharmoval kapsule, 60 kapsul
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Imunosal Pharmoval kapsule, 60 kapsul

Proizvajalec: Pharmoval
Imunosal Pharmoval kapsule so prehransko dopolnilo, ki je obogateno z beta glukani, najrazličnejši vitmaini B kompleksa, vitaminom C (vodotopni vitamin) ter E vitaminom.
Cena: 19,90 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Imunosal Pharmoval kapsule so prehransko dopolnilo, ki je obogateno z beta glukani, najrazličnejši vitmaini B kompleksa, vitaminom C (vodotopni vitamin) ter E vitaminom.

Vitamin C in E vitamin imata pomembno vlogo pri uravnavanju delovanja imunskega sistema. Imunosal tekoči dodatek je obogaten z beta-glukanom, 10 vitamini in minerali (cink) in je namenjen otrokom, starim vsaj 1 leto in odraslim.

Namen prehranskega dopolnila

1) Cink, vitamini B6 in B12, folna kislina, vitamin C prispevajo k normalni funkciji imunskega sistema.
2) Pantotenska kislina prispeva k normalni duševni funkciji
3) Cink prispeva k normalni kognitivni funkciji.
4) Tiamin, niacin, pantotenska kislina, vitamini B6 in B12, biotin in vitamin C prispevajo k normalnemu energetskemu metabolizmu.
5) Riboflavin, niacin, vitamin B6, tiamin, biotin, vitamin B12 in vitamin C prispevajo k normalnemu delovanju živčnega sistema.
6) Riboflavin, niacin, pantotenska kislina, vitamin B6, folna kislina, vitamin B12 in vitamin C prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in izmučenosti.

Uporaba prehranskega dodatka Imunosal Pharmoval sirup

Odrasli: 1 do 3 kapsule na dan. V primeru občutljivega želodca jemljete med obrokom ali se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Sestavine in njihovi prispevki

SESTAVINA3 kapsule vsebujejoPU *
Beta- (1,3 / 1,6) -D-glukan900 mg---
Koencim Q109 mg---
cink10 mg100%
železo4,2 mg30%
Vitamin E12 mg α-TE100%
Vitamin C80 mg100%
Vitamin B11,1 mg100%
Vitamin B21,4 mg100%
Vitamin B61,4 mg100%
Folna kislina200 μg100%
Vitamin B122,5 μg100%
Pantotenska kislina6 mg100%
biotin50 μg100%
niacin16 mg NE100%

pu - priporočen dnevni vnos.

Opozorila ob jemanju dopolnila

Pomembno je, da se držite uravnotežene in raznolike prehrane ter zdravega načina življenja. Pred uporabo pri otrocih od 1 do 3 let je treba posvetovati z zdravnikom ali farmacevtom.

Shranjujte v suhem in temnem prostoru pri temperaturah do 25 ° C.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Tradicionalna kitajska medicina

TCM ne ločuje organov od občutkov, duha od telesa in človeka od svojega okolja. Vse je z vsem ?povezano in se nahaja v nekem večnem procesu spreminjanja. Kljub temu v tradicionalnem kitajskem poimenovanju ne obstajajo duševne bolezni v smislu zahodnjaške psihoterapije. Uvrščanje v dani družbeni red velja kot prvi potrebni korak, da smo spet zdravi.
Jin-jang
Pola jin in jang sta kot sistema reda v kitajski filozofiji navzoča tudi v TeM-ju in sta stara okoli 4.000 let. Življenje je po takšnem pojmovanju kot nekakšno pobočje, pri katerem leži ena stran na svetlobi in druga v senci.

Tradicionalno opisujejo jang kot sončno in jin kot senčno stran hriba - hrib lahko simbolično ponazarja življenje. Obema pojmoma predpisujejo tisto, na kar beseda spominja: jin kot ženski princip mirovanja, snovi in zemlje, jang kot moški princip gibanja, energije in neba. Noben od njiju ne napove nobene vrednostne oznake, da eden ne bi bil boljši od drugega. Svetloba in senca sodita skupaj: v jingu je vedno nekaj janga in jang vsebuje vedno nekaj jinga. To predstavlja tudi monada, simbol jin-jang, kjer se temna in svetla stran valovite oblike med seboj pretakata.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.