Inadine obliži 9,5x9,5 cm, 25 obližev

Obloga narejena iz tkanega materiala impregniranega s polietilen glikolom in povidon jodom. Obloga narejena iz tkanega materiala impregniranega s polietilen glikolom in povidon jodom.
450511#25 6494

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
 
Inadine obloga je narejena iz tkanega materiala impregniranega z polietilen glikolom, vsebuje pa tudi 10 % povidon joda (kar ustreza 1 % aktivnega joda). Povidon jod deluje antimikrobno, deluje na širok spekter neželjenih mikroorganizmov. Obloga je narejena tako, da se na rano ne prime, polietilen glikol s katerim je obloga impregnirana pa se samo preprosto izmije z vodo. 
 
Inadine oblogo uporabljamo pri ranah nastalih po opeklinah, večjih kožnih razjedah, nezgodah ob izgubi kože...

Pozor

Inadine obloge ne uporabljajte, če ste občutljivi na povidon jod. 
Ne nanesite več kot 4 obloge naenkrat na obolela mesta. 

Uporaba

Oblogo Inadine položite na obolelo mesto in prekrijte s sekundarno sterilno oblogo, to pa prilepite z lepilnim trakom (micropore).
 
Pogostost menjave obloge zavisi od stanja rane. Če se iz rane izloča večja količina izločka potem je potrebna pogostejša menjava oblog. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gibanje za zdravo življenje

Osteoporoza
Starostne omejitve ni:
Dejansko ni nikoli prepozno za aktivirano krepitev kosti.Tudi osemdesetletniki lahko s krepitvijo mišic in ciljno vadbo nasprotujejo atrofiji kosti. Ko so mišice utrjene, podpirajo skelet še leta po načrtovani vadbi: starejše ženske, ki so se petkrat tedensko udeleževale ciljnih vaj za mišično moč, so imele še osem let po koncu vadbe boljšo mišično oporo in trdnejše kosti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Systagenix Systagenix
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja