Incidin Wipe robčki za razkuževanje površin, robčki ali doza

Incidin Wipe robčki za razkuževanje površin je inovativno razkužilno sredstvo, primerno za razkuževanje površin, ter tudi medicinskih pripomočkov.
14094 14094

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na povezavi varnostni list >> Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

 

Incidin Wipe robčki za razkuževanje površin je inovativno razkužilno sredstvo, primerno za razkuževanje površin, ter tudi medicinskih pripomočkov.

Suhe krpe so enostavne za uporabo in nudijo najrazličnejše validirane rešitve pri uporabi s paleto Incidin. Vsakemu zavitku netkanih krp je priložena samolepilna nalepka, na kateri se beležijo osnovne informacije (sredstvo, koncentracija, datum priprave, ipd.).

Velikost krpe: 37 x 20 cm (višina x širina).

Prednost biocidnega proizvoda

  • sistem zagotavlja preverjeno mikrobiološko učinkovitost razkuževanja in optimalno uporabo sredstva
  • Incidin Dry Wipes dispenser: vodotesna doza za večkratno polnjenje
  • Primerna za delovne raztopine Ecolabovih razkužil
  • kakovostne krpe iz netkanega materiala
  • Krpe se ne muckajo
  • Spoji med posameznimi krpami so perforirani

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Toda hkrati je v možganih v središču pozornosti lahko le en lik in z njim le ena misel - ostale se morajo umakniti v ozadje. Čeprav npr. vsi šolarji v razredu opazujejo isto dogajanje, vidi vsak le tisto, kar mu pritegne pozornost. Zato je šolarja primerneje vprašati, kaj vidi, kot pa mu naročiti, naj gleda določeno stvar. Takšno nasilno usmerjanje bi bilo vsiljevanje naših vidnih vtisov in naših predstav o stvarnem svetu. Potrošništvo, ki je zasičeno s puhlimi vidnimi dražljaji, kot so npr. reklame, sili šolarja v izrazitejše filtriranje vseh vidnih vtisov, žal tudi pomembnih. Od tod raztresenost, površnost in plehkost. Še najbolj je narobe, če se med filtriranimi vidnimi vtisi znajde tudi učna snov.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ecolab Ecolab
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov