INGWER SHOTS s svežimi koščki ingverja, kurkume in baobabom v prahu, 330 mL

Edinstvena receptura z najboljšimi ekološkimi sestavinami. Napitek je zaradi vsebnosti svežih koščkov ingverja in kurkume nekaj posebnega. Pitje le tega je zelo zanimiva izkušnja saj zaradi sestavin dobimo pristen naravni občutek. Večji del proizvodnje tega napitka poteka ročno in potrebuje veliko pozornosti, da vam lahko ponudimo zahtevano kvaliteto. Edinstvena receptura z najboljšimi ekološkimi sestavinami. Napitek je zaradi vsebnosti svežih koščkov ingverja in kurkume nekaj posebnega. Pitje le tega je zelo zanimiva izkušnja saj zaradi sestavin dobimo pristen naravni občutek. Večji del proizvodnje tega napitka poteka ročno in potrebuje veliko pozornosti, da vam lahko ponudimo zahtevano kvaliteto.
947946 5745

Ocene in mnenja

Opis

330 ml – 11 odmerkov po 3cl dnevno za ljubitelje ingverja

Edinstvena receptura z najboljšimi ekološkimi sestavinami. Napitek je zaradi vsebnosti svežih koščkov ingverja in kurkume nekaj posebnega. Pitje le tega je zelo zanimiva izkušnja saj zaradi sestavin dobimo pristen naravni občutek. Večji del proizvodnje tega napitka poteka ročno in potrebuje veliko pozornosti, da vam lahko ponudimo zahtevano kvaliteto.

Poskusite in doživite okus narave.

Navodila za uporabo INGWER SHOTS

Priporočamo pitje enega nerazredčenega kozarčka 3cl dnevno.

Lahko si ga tudi razredčite z raznimi sokovi kot osvežilni napitek.

Sestava INGWER SHOTS napitka

Voda, agavin sirup*, koščki ingverja 19%*, zgoščeni sok limone*, koščki kurkume*, baobab v prahu*, želirno sredstvo: agar agar*, sol
Iz kontrolirane biološke pridelave*

• Primerno za vegetarijance in vegane.
• Slajeno z agavinim sirupom
• Ne vsebuje mleka, soje in glutena.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Za moškega ni nikoli prepozno, da postane ključni sestavni del v življenju svojega sina, vendar le, če je to tudi sam pogrešal. Nikakor ne bi bilo v redu, da bi igral vlogo očeta le zato, da bi A-ja usmeril na prave tirnice. Morda vaš mož sinu ne more ponuditi nič drugega, kot mu je že doslej. Potem se bo moral A pač nekako sprijazniti s tem, da je njegov oče tak, kakršen je. Zaradi tega vaš mož še ni slab človek ali nesposoben oče, vendar mora ob tem prevzeti odgovornost za vse tisto, kar ni, in pustiti sinu dovolj svobode, da bo lahko poiskal svojo pot.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kloster Kitchen Kloster Kitchen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov