IngwerTRINK bio ingverjev napitek s koščki

Bio ingverjev napitek IngwerTRINK 

Ocene in mnenja

Opis

Izdelek nedobavljiv, vzrok je kraja patenta za proizvodnjo izdelka. 

Priporočljiva alternativa: INGWER SHOTS >>

Bio ingverjev napitek IngwerTRINK 

Njegov aromatičen okus vas bo pogrel. Je blago  sladkan s sirupom agave in skrbno pripravljen po navdihu prastarega samostanskega  recepta.  Prednost in edinstvenost ingverjevega napitka IngwerTRINK je v načinu rezanja ingverja, saj  se le s pravilnim načinom rezanja, pripravo in skladiščenjem ohranijo vsi njegovi vitamini in  izjemne učinkovine. 

Vsebina: 250 ml 

Priporočena uporaba IngwerTRINK bio ingverjev napitek s koščki

2 cl ohlajenega, nerazredčenega na dušek dnevno ali razredčen kot osvežilni napitek, aromatičen dodatek v čaju, dodatek v mešanih napitkih, smoothiejih,  okusen brezalkoholni aperitiv ali napitek. Vse sestavine so iz kontrolirane ekološke pridelave. Ne vsebuje barvil, konzervansov ter  alkohola.

Vegansko. Rok uporabe 2 leti.
Po odprtju porabiti v 10 dneh.

Velika predanost in najboljše sestavine

Za IngwerTRINK uporabljamo le skrbno izbrane naravne surovine iz kontrolirane biološke pridelave: posebne vrste ingverja, kakovosten koncentrat limoninega soka, nežen sok divje agave za blag sladek okus in čisto studenčnico iz avstrijske Koroške.

Ingverjev gomolj lupimo ročno
Da ingver ohrani prav vse dragocene sestavine, ga moramo skrbno pripraviti. Tega se dobro zavedamo, zato si vzamemo čas in ga poprej pazljivo ročno olupimo. Prepričani smo, da boste to našo posebno predanost in prizadevanje okusili in začutili že ob prvem požirku napitka. IngwerTRINK je 100-odstotno naraven
Pristen okus ne potrebuje umetnih dodatkov. Zato smo IngwerTRINK izdelali brez vsakršnih umetnih arom, barvil ali konzervansov.

Jasna zavezanost pravim vrednotam

Prepričani smo, da mora biti poslovanje vselej prežeto z vzajemnim spoštovanjem. Zato se zelo zavzemamo za pošten in spoštljiv odnos do naših dobaviteljev, partnerjev in seveda vas, dragi kupci.

Ohranimo, kar nam podarja narava
Ob tem se zavedamo, da danes čista voda in dragocene surovine niso samoumevnost. Tudi zaradi tega je naše celotno delovanje usmerjeno v trajnostno gospodarjenje z naravnimi viri. To dosegamo s sestavinami iz kontrolirane ekološke pridelave, uporabo čim bolj ekološko neoporečne embalaže in trudom, da pri našem delu ustvarimo čim manjši ogljični odtis.

Popolnoma nov način uživanja ingverja

IngwerTRINK – izvirni napitek z vso močjo ingverja. Njegov aromatični okus vas bo pogrel; je blago sladkan s sirupom agave, pripravljen po navdihu prastarega samostanskega recepta.

- Vse najboljše učinkovine ingverja, združene v vitalnih koščkih ingverja.
- Preroditev duha in telesa na naraven način.
- Vse sestavine so iz kontrolirane ekološke pridelave.
- Tradicionalen, zahteven postopek izdelave.
- Ne vsebuje barvil in konzervansov.
- Vegansko.

Priloge

Sestavine

Voda, koščki ingverja* 17 odstotkov, agavin sirup*, zgoščeni sok limone*, krompirjev škrob*, škrob marante*, želirni sredstvi: agar agar* in pektin*, sol.
* iz ekološke pridelave.

Podatki o prehrani na 100 ml
Energija: 247 kJ / 58 kcal
Maščoba: <0,5 g
od tega nasičene maščobne kisline: <0,1 g
Ogljikovi hidrati: 14 g
od tega sladkor **: 12 g
Beljakovine: <0,5 g
Sol: <0,03 g
** Sladkano z agavinim sirupom.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Četrto leto druženja v projektu postaja zahtevnejše, saj je mladostnik že dovolj zrel, da se vprašuje po smiselnosti dogajanja nasploh in lastnega bivanja v tem dogajanju. Včasih so ta vprašanja prepuščali filozofiji in teologiji, danes jih znanost razlaga v okviru pojmovanja zavesti o sebi. Pri tem razlaganju ni mogoče prezreti duhovne razsežnosti, ki jo mladostnik težko dojame, saj je vajen stvari razumeti. Mentor si lahko pomaga z zgodbo o treh boginjah in jabolku spora, lahko tudi s tisto o idrijski čipki, Pomembno je eksistencialistično načelo ozaveščenosti, ki se nasprotno od zavedanja nanaša na doživljanje dogajanja tukaj in zdaj, v prostoru in času.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kloster Kitchen Kloster Kitchen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov