ISOWHEY PROTEIN 725g VANILIJA

Spodbuja delovanje imunskega sistema! Za regeneracijo ali povečanje puste mišične mase. Z dodanim glutaminom ter vitamini. Spodbuja delovanje imunskega sistema! Za regeneracijo ali povečanje puste mišične mase. Z dodanim glutaminom ter vitamini.
30339 30339

Ocene in mnenja

Opis

ISOWHEY PROTEIN je prehransko dopolnilo iz izoliranih sirotkinih beljakovin z glutaminom ter z dodanimi vitamini in minerali v prahu, ki pripomore k rasti in vzdrževanju mišične mase.

Preveri certifikat kakovosti ISOLAC: http://carbery.com/nutrition/our-products/isolac/ in KYOWA http://www.kyowahakko-bio.co.jp/english/products/aminoacids/

Sestavine: izolirane sirotkine beljakovine (ISOLAC), manj masten kakav v prahu, sredstvo za zgostitev: ksantan, arome, L-glutamin 0,34%, emulgator: sojin lecitin, sladilo: sukraloza, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1.

Uporaba: raztopite 30g izdelka v 250 ml vode ali mleka.

Uporaba: po zajtrku in po aktivnosti

OKUS: VANILIJA

Pakiranje: 725g

OPOZORILO: Ne prekoračite priporočene dnevne količine. Ne uživajte med nosečnostjo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano in zdrav način življenja. Hranite na hladnem in suhem mestu. Hranite izven dosega otrok!

KAJ POMENI "ISOLAC" ?

Isolac ® je močna sirotkina beljakovina za izgradnjo mišic in regeneracijo
Whey Protein izolac vsebuje najmanj 90% beljakovin, vključno z vsemi bistvenimi in razvejanimi amino kislinami (BCAA), ki so potrebne za rast mišic. Več o certifikatu isolac si preberite tukaj: http://carbery.com/nutrition/our-products/isolac/

KAJ POMENI "KYOWA QUALITY"?

preveri na spletni strani: http://kyowa-usa.com/about/kyowa-quality

Opozorilo: opis izdelka je last podjeta: proaction.si

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ProAction ProAction
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja