Isomar Baby izotonično pršilo za nos, 30 mL

Isomar Baby izotonično pršilo za nos je izotonična morska voda v pršilki, ki je namenjena rednemu čiščenju in dnevni negi nosu. Isomar Baby izotonično pršilo za nos je izotonična morska voda v pršilki, ki je namenjena rednemu čiščenju in dnevni negi nosu.
919438 17666

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Isomar Baby izotonično pršilo za nos je izotonična morska voda v pršilki, ki je namenjena rednemu čiščenju in dnevni negi nosu.

Izdelek je primeren predvsem za nego dojenčkov od 6 meseca starosti naprej, za otroke in odrasle.

Isomar Baby pršilo je namenjeno samodejnemu pršenju - izdelek ni pod tlakom, zato ga s pridom uporalbjate tudi pri dojenčkih.

Kdaj uporabiti izdelek Isomar Baby izotonično pršilo?

Pršilo je namenjeno redni uporabi in čiščenju/izpiranju nosne votline, predvsem v času prehladov, prekomernega nosnega izcedka, izcedka nenavadne rumene ali zelenkaste barve, v primeru alergijskih bolezni za izpiranje alergenov iz nosne votline ter v času prekomernega izpostavljanja prašnim delcem.

Izdelek nosno votlino izpire in dodatno tud intenzivno navlaži.

Navodila za uporabo pršila za nos

Izdelek z ročnim pritiskom razpršite 1-2 krat v vsako nosnico, ponovite večkrat na dan po potrebi. Čista nosna votlina omogoča lažje dihanje in boljše razpoloženje otroka.

Pogosto ovirane nosne dihalne poti povzročajo pro otroku občutek nelagodja ali dihalno stisko.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Začnite jesti manj slano hrano, omejite uporabo prekajenih izdelkov in poskusite jesti čim manj predelane hrane, s katero sicer zaužijemo okoli tri četrtine soli.

Začnite tako, da hrane, s katero vam postrežejo, ne dosolite. Pozneje opustite sol pri kuhanju. Po približno enem mesecu se vam bo okus spremenil in slana hrana vam ne bo več teknila.

Znižajte holesterol

Znižanje holesterola za en sam odstotek zmanjša tveganje za bolezni srca in žilja za dva do tri odstotke. Znižali ga boste, če boste omejili vnos nasičenih maščob, ki jih je veliko npr. v mastnem mesu in mleku ter mlečnih izdelkih. Nadomestite jih z nenasičenimi in večkrat nenasičenimi maščobami v majhnih količinah; te boste užili z oljčnim oljem, oljem iz semena oljne repice, oreški in avokadom.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Merit HP Merit HP
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja