Isomar monodoze za oči, 15x0.5 mL

Isomar monodoze za oči uporabite v primeru občasnih težav z očmi. Pakiranje kapljic v oliki monodoz je zelo priročno še posebej za tiste uporabnike, ki potrebujejo vlažilne kapljice le sem ter tja. Isomar monodoze za oči uporabite v primeru občasnih težav z očmi. Pakiranje kapljic v oliki monodoz je zelo priročno še posebej za tiste uporabnike, ki potrebujejo vlažilne kapljice le sem ter tja.
915696 23562

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Isomar monodoze za oči uporabite v primeru občasnih težav z očmi. Pakiranje kapljic v oliki monodoz je zelo priročno še posebej za tiste uporabnike, ki potrebujejo vlažilne kapljice le sem ter tja.

Poleg odlične vlažilne formule, ki zmanjšuje očesne težave, se je rešil tudp roblem prevelikih pakiranj, ki jih je potrebno porabiti v času, ki morebiti ni ustrezno dolg. En paket vsebuje 15 monodoz - vial s 0,5 ml ekočine. Čeprav se zdi količina izredno mala, količina 0.5 mL zadostuje za nekaj aplikacij!

Na srečo je vsaka ampula posebej zaprta oziroma zavarjena, zato je mogoče takšne kapljice večkrat uporabiti, le da je potrebno vsebino uporabiti v 12 urah.

Isomar monodoze za oči so izotonične morske kapljice, ki površino očesa popolnoma navlažijo in omogočijo regeneracijo solznega filma na očesnem zrklu.

Metilceluloza in hialuronska kislina vplivata na upočasnitev izhlapevanja solzne zaščite solznega filma, hkrati pa intenzivno vlažita površino očesa. Takojšnje olajšanje zaradi draženja in rdečice oči pomagajo blažiti naravni izvlečki zelišč.

Ekstrakt ognjiča in plavice umirjajo in naredijo občutek udobnosti. Drugi zeliščni izvlečki so cenjeni zaradi svojih antioksidativnih lastnosti.

Kapljice pripomorejo k razbremenitvi vnetja.

Uporaba Isomar monodoz

Isomar kapljice v ampulah so priporočene pri naslednjih težavah: motnje v delovanju žlez, solzenje, sindrom suhega očesa in prisotnost simptomov, kot so pordelost, konjunktivitis, draženje, izgorevanje, srbenje, občutek tujega telesa, trganje v očesu.

Posebej priporočljivo za ljudi, ki izpostavljajo svoje oči škodljivim dejavnikom, kot so neugodne vremenske razmere, dim, klima. Primerna solzna tekočina za lajšanje alergije na cvetni prah. Lahko uporabite tudi v primeru draženja, ki ga povzroča nošenje kontaktnih leč.

Uporaba:  Ampule odprete tako, da obrnete in dvignete pokrovček ampule. Nato nakapajte kapljice v oko in sicer v vsako oko 1-2 kapljici. Po uporabi kapljice zaprite. Vsebino porabite v 12 urah. Kapljice lahko tudi uporabite, ne da bi odstranili kontaktne leče.

Prednosti Isomar monodoz

Ne vsebuje konzervansov ali benzalkonijevega klorida. Hranite izven dosega otrok, pri sobni temperaturi. Pri drugih zdravilih v oko bi moralo biti med aplikacijami 15 minut.

Kontraindikacije:
Ne uporabite v primeru preobčutljivosti na katerokoli sestavino pripravka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Diabetična retinopatija!

Po besedah asist. dr. Mojce Urbančič iz Očesne klinike Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani je diabetična retinopatija najpogostejši pozni zaplet sladkorne bolezni. Je glavni vzrok slepote...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Merit HP Merit HP
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja