Isomar Plus kapljice za suhe oči - hipotonične, 10 mL

Isomar Plus kapljice za suhe oči so idealne kapljice, ki so namenjene lajšanju številnih težav, ki so posledica rdečičnih, srbečih, razdraženih oči, ki so pogosto posledica prekomerno suhih oči. Isomar Plus kapljice za suhe oči so idealne kapljice, ki so namenjene lajšanju številnih težav, ki so posledica rdečičnih, srbečih, razdraženih oči, ki so pogosto posledica prekomerno suhih oči.
928780 17857

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Isomar Plus kapljice za suhe oči so idealne kapljice, ki so namenjene lajšanju številnih težav, ki so posledica rdečičnih, srbečih, razdraženih oči, ki so pogosto posledica prekomerno suhih oči.

Namen kapljic Isomar

  • lajša težave s prekomerno suhimi očmi
  • lajša radražene in pekoče oči, kar je posledica prekomerne suhosti oči
  • lajša navlaženost oči, ko so lubrikantne žleze okvarjene ali je njihovo izločanje okrnjeno
  • uporaba ob nepravilnemu delovanju solznih žlez
  • vlaženje površine očesnega zrkla v primeru nošenja kontaktnih leč
  • vlaženje ter izpiranje v primeru prekomernega onesnaženja, prisotnosti visokoh koncentracij cvetnega prahu
  • lajšanje simptomov zaradi zunanjih dejavnikov, kot sta veter, dim, tudi slanost in prekomerna suhost okolice

Uporaba kapljic Isomar za prekomerno suhe oči

Kapljice uporabite tako, da odprete plastenko (rokujte zgolj z dobro očiščenimi rokami, vzdržujte higieno). Vzemite plastenko in v predel konjuktivne vrečke očesa vkapajte 1-2 kapljici v vsako posamično oko. Plastenko lahko ponovno zaprete in preostalo količino kapljic uporabite v 30 dneh od prvega odpiranja.

Za koga so kapljice primerne?

Kapljice so primerne za otroke in tudi odrasle osebe ter vse, ki trpijo za zgoraj naštetimi simptomi.

Opozorila ob uporabi Isomar kapljic

Isomar očesne kapljice so izdelek, ki je indiciran samo za oftalmično uporabo. Ne uporabljajte izdelka, če je bil paket poškodovan, preden ste ga prvič odpirali. Ne uporabite v primeru znane nezdružljivosti s katero koli komponento pripravka. Sočasna uporaba drugih zdravil za zdravljenje očesne sluznice ni priporočljiva - aplikacijo izdelka za zdravljenje je smiselno izvesti vsaj 15 minut kasneje ali prej od aplikacije Isomar kapljic.

Ne dotikajte se konjunktivalne membrane s koncem viale. Hranite izven dosega otrok. Ne uporabite po datumu izteka roka uporabnosti, ki je naveden na embalaži. Shranjujte na sobni temperaturi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Bodite udeleženec, ne opazovalec

Starost ne bi smela ovirati vašega aktivnega življenja. Danes večina ljudi pričakuje, da bodo v starosti prav tako pomembni in vključeni v dogajanje kot v mladosti. Družba je morda malce drugačna, vendar je še vedno prav tako energična in polna veselja.

Če želite ostati udeleženec, namesto da bi postali opazovalec, se morate seveda malce potruditi. Najprej morate ostati v dobri telesni formi, da boste lahko užili šestnajst ur življenja na dan, ne pa zaspali pred televizorjem že po dvanajsti. To pomeni, da morate biti pozorni pri izbiri hrane in redno telovaditi.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Merit HP Merit HP
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja