Isomar pršilo za nos proti alergiji, 30 mL

Isomar pršilo za nos proti alergiji je sprej, ki je namenjen intenzivnemu umirjanju nosne sluznice, globinski hidraciji nosne sluznice in lajšanju ter inhibiciji alergenov v nosnem predelu dihalnega trakta. Isomar pršilo za nos proti alergiji je sprej, ki je namenjen intenzivnemu umirjanju nosne sluznice, globinski hidraciji nosne sluznice in lajšanju ter inhibiciji alergenov v nosnem predelu dihalnega trakta.
927988 17855

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Isomar pršilo za nos proti alergiji je sprej, ki je namenjen intenzivnemu umirjanju nosne sluznice, globinski hidraciji nosne sluznice in lajšanju ter inhibiciji alergenov v nosnem predelu dihalnega trakta.

Izpiranje nosne votline in vzdrževanje njene hiiene je mnogokrat pot k uspehu, še posebej je tovrstna rutina priporočljiva v primeru, da prihaja do tovrstnih težav vsako leto v prehladnem času. Intenzivno čiščenje nosne votline tako odprakne iz površine sluznice vse alergene, ki povzročajo zatekanje le-te ali povzroča celo neželjene reakcije globlje v dihalnem traktu.

Medicinski pripomoček vsebuje sok aloe vere, ki celi mini ranice sluznice nosne votline, vsebuje tudi cvetove navadnega slezenovca, ki tvori na površini nosne sluznice tanko zaščitno plast, ki preprečuje morebitnemu alergeni, da bi le ta sploh lahko poškodoval sluznico nosu. Prav nastala bariera, ki jo tvori slezenovec preprečuje stik alergena s površino sluznice.

Beta glukan, ki ga pršilo Isomar vsebuje zaščiti sluznico nosne votline pred draženjem, prav tako preprečuje prekomerno iritacijo in rdečico, ki je posedica delovanja alergenov. Prepreči prekomerno suhost nosne sluznice.

Morska voda je pomemben element pršila za uravnavanje alergičnih reakcij, izvira iz predela Italije ob mestecih Cinque Terre in poleg pomembnih mikroelementov vsebuje tudi 0,9 % soli natrijev klorid. Raztopina je obogatena s številnimi minerali, ki nosno sluznico intenzivno nahrani ter jo regenerira.

Evkaliptus - prijetno osveži in odpira nosne poti.

Razpršilo ne vsebuje potisnih plinov, prši zgolj s pomočjo moči vaših prstov.

Uporaba Isomar pršila proti alergiji

Izdelek popršite 1-2 krat v vsako nosnico. Pretiravanje z uporabo izdelka lahko povzroči preobčutljivost na posamične sestavine.

Redna skrb za higieno nosne sluznice je še posebej v času prehladih obolenj nujna, saj le tako poskrbite, da vaša nosna votlina ne bo iritirana ali nadalje celo zamašena zaradi prisotnosti bakterij, virusnih delcev in alergenov. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Stari starši

Z leti nas večina dočaka tudi srečno obdobje, ko postanemo stari starši. Zelo' malo izkušenj je tako čudovitih kot preživljanje časa z vnuki. Z veseljem jih poučujemo in se od njih tudi učimo.

Stari starši - sestavni del družine

Družina je temeljna in stabilna struktura, v kateri se oblikujejo močna in dolgotrajna razmeqa, povezana pa je tudi s starimi starši, ob katerih lahko otrok še dodatno čuti, da je ljubljen in varen. Stari starši so pomembna družinska opora in njihovo mnenje je treba upoštevati. Za otroka je zelo pomembno, da ima motnost navezovanja stikov z ljudmi vseh starosti oziroma spoznavanja sorodnikov in prijateljev, ki so starejši kot najožji družinski člani.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Merit HP Merit HP
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja