Izberi izdelek, kode za popust!

Pri nas je vedno zanimivo...saj veš :) Preberi pogoje, s klikom na Preberi več... spodaj! Izbrati je mogoče le 1 gratis izdelek na naročilo!

Ker cenimo čas, ki si ga prebil-a na naših straneh lahko izbiraš med sledečimi pozornostmi, ki ti jih podarja ekipa Moja-lekarna.com

Vse kar moraš narediti!

Izbereš željen izdelek z dodajanjem izdelka v košarico,  ko oddajaš naročilo - pošljemo lahko tudi samo gratis izdelek (kot darilo za vaš obisk na naših straneh), vendar z dodatnim obračunom poštnine v vrednosti 3 €. 50 % popust podarimo vsake toliko časa z internim žrebom, o tem pa vas seveda obvestimo, če ste izbrani. Povezava do splošnih pogojev. Slike izdelkov so lahko simbolične, popust pa je mogoče koristiti le na izdelkih, ki niso izdelkih namenjeni zdravljenju ali ohranitvi zdravja. Slike si simbolične!

KODE ZA POPUST

Dajanje kod za popust je zakonsko sicer prepovedano v lekarniški branži, še posebej strogo je omejeno pri zdravilih, vedno pa si lahko v naročilih, ki ne vsebujejo zgolj zdravil izberete tudi GRATIS izdelek, ki je na voljo spodaj. 

Iskrena zahvala za razumevanje. 

 

Ekipa Moja-lekarna.com vas lepo pozdravlja!

Preberi več ... Manj
Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.