x
Vse kategorije

Izdelki za čiščenje telesa!

nedelja, 26 marec 2017

Uporaba protimikrobnih snovi je v klinično prakso prinesla revolucijo. Neozdravljive in smrtno hude bolezni so postale hitro in enostavno ozdravljive.Razstrupljanje telesa so poznali že v obdobju Egipčanov in starih Grkov in je temeljilo na tako imenovani avtointoksikacji. Prepričani so bili, da naj bi zaužita hrana, ki se dlje časa zadržuje v črevesju, začela sproščati toksine, ki se zopet absorbirajo v kri ter tako škodujejo telesu. Pojavljati naj bi se začeli bolezenski znaki, kot so glavobol, utrujenost, razdražljivost itn. Koncept avtointoksikacije se je obdržal skozi celoten srednji in novi vek. Leta 1919 pa je bil v Journal of the American Medical Association objavljen članek, ki je zavrnil idejo o avtointoksikaciji Od takrat dalje v uradni medicini nima nobene veljave več. V alternativni medicini pa še dandanes vedno več tehnik razstruptljanja temelji na ideji avtointoksikacije.

K razstrupljanju telesa veliko pripomorejo pitje ustrezne količine vode, redna rekreacija in uživanje čim večjih količin zdrave in industrijsko nepredelane hrane. Različne diete, postenja, aromaterapiie, refleksne masaže in podobne tehnike naj bi po mnenju mnogih prispevale k razstrupljanju telesa. Metoda čiščenja telesa z limfno drenažo, kjer se s počasnimi, nežnimi in enakomernimi gibi, ki sledijo toku limfe, telo očisti odvečnih tekočin iz medceličnine, se je prav tako izkazala za uspešno. Vse pogosteje pa ljudje v lekarnah povprašujejo po izdelkih za čiščenje telesa.

Slovenski farmacevti za čiščenje telesa svetujejo: Prehransko dopolnilo Algea, ki vsebuje čisto zeleno alga Chlorella pyrenoidosa, bogato z naravnimi mikrohranili. Tablete Algea ne vsebujejo veziv. sladil, barvil, konzervansov in glutena. Železo v algi prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti in ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema. Algea je prehransko dopolnilo. namenjeno aktivnim ljudem, vegeterijancem in veganom, nosečnicam in doječim materam ter otrokom.

Medicinski pripomoček Enteros gel, inovativni prebavni adsorbent (enterosorbent), ki deluje v prebavnem traktu, v katerem nase veže toksine, škodtiive snovi. viruse. patogene in alergene. ter jih po naravni poti z blatom izloči iz telesa. Izdelan je iz naravnega silicija.
Lahko bi rekli, da deluje kot "pametna spužva" ki absorbira in iz organizma odvaja strupene snovi, hkrati pa ne odvaja vitaminov, mineralov in kalcija v telesu.

Prehransko dopolnilo Molkosan je prebiotik z visokim deležem desnosučne mlečne kisline, proizveden po receptu Alfreda Vogla. Regratin je prehransko dopolnilo rastlinskega izvora, izdelan v galenskem laboratoriju po tradicionaLnem postopku, v skladu s smernicami dobre proizvodne prakse in iz skrbno izbranih certificiranih surovin. Blagodejno deluje na jetra in žolč ter na presnovo.

Sikapur gel je medicinski pripomoček, ki na fizikalni način nase veže pategene bakterije, ki povzročajo bolečine v želodcu, slabost, bruhanje, napenjanje, drisko in pospešuje njihovo izločanje po naravni poti.

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.