Jamieson B12 vitamin pršilo, 58 mL + GRATIS C 500 mg, 4 tablete

<p>Jamieson B12 vitamin je sedaj na voljo v priročnem pr&scaron;ilu s prijetnim ter povsem naravnim okusom maline in stevio kot sladilom brez energetske vrednosti.</p>

Jamieson B12 vitamin je sedaj na voljo v priročnem pršilu s prijetnim ter povsem naravnim okusom maline in stevio kot sladilom brez energetske vrednosti.

530905 29709

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Jamieson B12 vitamin je sedaj na voljo v priročnem pršilu s prijetnim ter povsem naravnim okusom maline in stevio kot sladilom brez energetske vrednosti.

Vitamin B12 je izrednega pomena v organizmu, saj opravlja pomembne naloge. Njegovo pomanjkanje se ponavadi izkaže s kopico simptomov, katerim se lahko z uporabo tega prehranskega dopolnila v obliku razpršila gotovo izognemo.

Vitamin B12 z drugo besedo imenujemo tudi cianokobalamin.

B12 vitamin prispeva pri sledečem:

- sodelovanje pri vseh presnovnih procesih in proizvodnji energije

- sodeluje pri regeneraciji homocisteina

- sodeluje pri splošni regeneraciji telesa, celo pri nastajanju eritrocitov

- ima pomemben vpliv pri delovanju človeškega organizma, predvsem živčnega sistema

- uravnava delovanje psihe in jo umirja

Jamieson B12 vitamin v pršilu je povsem nov izdelek, prehransko dopolnilo visoke kvalitete, ki vsebuje vitamin B12 v obliki metiliranega B12 vitamina ali v obliki metil cianokobalamina. Le ta oblika vitamina omogoča maksimalno stopnjo absorbcije ter pripomore k intenzivni regeneraciji organizma.

B12 vitamin - slaba lastnost vitamina

Z B12 vitaminom ni nič narobe, le njegova izredno slaba absorbcija v kislem mediju prebavnega trakta (predvsem želodca) onemogoča njegovo zadostno absorbcijo v prebavnem traktu. Da bi bil efekt absorbcije zadovoljiv je najbolje, da se večina B12 vitaminom absorbira predvsem v predelih ust pod jezikom. 

Na predelu pod jezikom je pletež kapilar, kjer B12 vitamin enostavneje prehaja direktno v kri, zato pršilo Jamieson B12 vitamin vedno pršimo pod jezik in čim dlje zadržimo vsebino. Tako dosežemo, da je absorbcija težko absorbtivnega vitamina maksimalna in posledično tudi biološko uporabna.

Uporaba prehranskega dopolnila Jamieson B12 vitamin pršilo

Uporaba pršila je enostavna, priporočen dnevni odmerek prehranskega dopolnila pa je 2 poprška na dan. S takim odmerkov omogočite približno vrednost 1 mg B12 vitamina kar je ustrezna dnevna količina omenjenega vitamina.

Popršek je izredno dobrega okusa, zato vam bo uporaba prehranskega dopolnila v obliki pršila v izredno veselje in ućitek. Izdelek ni primeren za uporabo otrokom, zato shranjujte na varnem mestu.

Vsebnost Jamieson B12 vitamin pršila

2 poprška vsebujeta ustrezno količino B12 vitamina oziroma 400 % priporočenega dnevnega vnosa. Vitamin B12 se nahaja v obliki metil cianokobalamina, kar je za absorbcijo izredno primerna oblika, ki se najbolje absorbira. Prehransko dopolnilo pa vsebuje še: prečiščeno vodo, glicerin, naravno aromo maline, citronsko kislino, sredstvo za zgostitev (ksantanski gumi), konzervans (kalijev sorbat),  naravno sladilo (stevia).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jamieson Jamieson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov