Jamieson brusnica 500 mg, 60 kapsul

<p>Izdelek vsebuje le naravno prisotno D-Manozo.</p>

Izdelek vsebuje le naravno prisotno D-Manozo.

480533 22424

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

URINARNI TRAKT

Brusnice (Vaccinum macrocarpon) izvirajo iz Severne Amerike in so bile uporabljene kot hrana pri lokalnih ameriških domorodcih že stoletja pred prihodom naseljencev. Pitje brusničnega soka pa je nato postala tradicionalna metoda, ki so jo uporabljali novo naseljeni.

Kdor pa pije klasični brusnični sok pa običajno zaužitje tudi nezaželene kalorije, umetne konzervanse, barvila, arome, natrij in rafiniran sladkor. Brusnica 500 mg iz laboratorijev Jamieson je priporočljiva za ženske in vsebuje vse koristi brusnic brez pomanjkljivosti. Poleg tega brusnice vsebujejo naravno prisotne spojine, imenovane proantocianini. 

Jamieson brusnični koncentrat je oblikovan iz naravnih virov in je farmacevtsko preizkušen za zagotovitev popolne moči in je absolutno klinično čist.

Kaj naredi brusnični koncetrat 500 mg iz laboratorijev Jamieson drugačnega... in zakaj ta razlika pomeni konkurenčno prednost?

1. Vsaka kapsula vsebuje svež, čisti koncentrat brusnic in ponuja naravno alternativo soku, brez njegove prehranske pomankljivosti.

2. Oblikovan je iz izvlečka brusnic in D-manoze. 

3. Uživanje samo dveh kapsul dnevno je potrebno za maksimalni učinek.

4. Naši premium prehranski dodatki, so izdelani z uporabo 360° ČISTOST procesa - najmanj 360 testov kakovosti, ki zagotavljajo sledljivost in zanesljivost surovine, varnost izdelkov, polno moč in so absolutno klinično čisti. Kar pa nas naredi še posebej superiorne - vsaka serija je posebej testirana in v primeru nečistoč tudi zavržena, kar lahko dokazujemo tudi z analiznimi certifikati vsake serije proizvodnje!

SESTAVINE

Na voljo je 60 kapsul.

Vsaka kapsula vsebuje:
Cran-Max™ Brusnica ………………………….450 mg
(Vaccinium macrocarpon, sadje)
D-Mannose (Glukoza) …………..……………... 50 mg

POMOŽNE SNOVI

Dikalcijev fosfat, magnezijev stearat rastlinskega izvora, silicijev dioksid, kalcijev silikat, želatina.

NAVODILA

Odrasli: vzemite 2 kapsuli dnevno.
Jemljite najmanj 4 tedne, da se pokažejo pozitivni učinki.

SHRANJEVANJE

Med 15 ° C-25 ° C, stran od otrok.

INTERAKCIJE Z ZDRAVILI

Varfarin in Uva ursi.

HRANILNO IZČRPAVANJE

Ni znano, če se jemlje kot je predpisano.

OPOZORILA IN VARNOSTNI UKREPI

Posvetujte se z zdravnikom pred uporabo, če ste v preteklosti imeli ledvične kamne ali če jemljete zdravila za redčenje krvi. Posvetujte se s svojim zdravnikom, če simptomi ne prenehajo ali se celo poslabšajo.

TOKSIKOLOŠKI UČINKI

Ne prekoračite priporočenega odmerka. Dopolnilo brusnice lahko povzroči mehko blato pri nekaterih posameznikih. Prenehajte z uporabo, če se to zgodi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jamieson Jamieson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov