Jamieson D3 vitamin pršilo, 58 mL + GRATIS C 500 mg, 4 tablete

<p>Jamieson D3 vitamin je sedaj na voljo v priročnem pr&scaron;ilu s prijetnim ter povsem naravnim okusom pomaranče in stevio kot sladilom brez energetske vrednosti.</p>

Jamieson D3 vitamin je sedaj na voljo v priročnem pršilu s prijetnim ter povsem naravnim okusom pomaranče in stevio kot sladilom brez energetske vrednosti.

530573 29720

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Količina 58 mL ustreza za kar 125 razprškov Jamieson D3 pršila

Jamieson D3 vitamin je sedaj na voljo v priročnem pršilu s prijetnim ter povsem naravnim okusom pomarančein stevio kot sladilom brez energetske vrednosti.

Jamieson D3 vitamin je priročna oblika D3 vitamina, ki je v tem priročnem pršil dostopna v koncentraciji 1000 IE, kar pomeni, da v enem odmerku v organizem prejmete do 1000 mednarodnih enot D vitamina.

Jamieson D3 vitamin se pridobiva iz koži naravnega lanolina, in predstalvja koži lasten vir naravnega vitamina. Lanolin ni pridobljen iz človeških virov, pač pa je velik proivajalec lanolina predvsem ovčja volna, ki je zaščitno prevlečena z lanolinom. Proizvodnja lanolina je natančno vodena in sicer od same ovčjerejske kmetije, ki je nadzorovana do končnega proizvoda, ki je narejen v Kanadi.

Jamieson D3 vitamin omogoča enostavnejšo absorbcijo prehranskih mineralov ter vitaminov, saj vsebuje dodatek enega najkakovostnejših MCT trigliceridov, ki so srednje dolgi. Zaradi prisotnosti lipofilnih komponent, kjer se vitamin D tudi najlažje raztaplja je delovanje in absorbcija tega Jamieson pripravka toliko bolj uspešna. Izdelek ne vsebuje posebnih sladil, ki bi povečevala glikemični indeks, vsebuje le sladilo stevia, ki glikemičnega indeksa ne povečujejo.

Uporaba prehranskega dopolnila Jamieson D3 vitamin v spreju

Priporočeno odmerjanje Jamieson pršila je sledeče:

Otroci od 1 - 10 let: 1 popršek na dan

Otroci in starejši od 10 let starosti: 2 poprška dnevno, oziroma odvisno od trenutnih potreb.

Izdelek Jamieson D3 vitamin popršite pod jezik enkrat na dan.

Jamieson D3 vitamin v obliki pršila predstavlja virvrhunskih sestavin, ki so dokazano čiste, preverjene, kvalitene ter predvsem naravne sestavine. Jamieson D3 vitamin spada v skupino izdelkov, kamor je vkomponirana Premium formulacija, kar pomeni proizvodnja le iz naravnih predhodno preverjenih in ultra čistih surovin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jamieson Jamieson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja