Jamieson Krom 200 mcg, 100 tablet + GRATIS C 500 mg, 4 tablete

Krom ima vlogo pri presnovi makrohranil (beljakovine, maščobe, ogljikovi hidrati) in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi. Krom ima vlogo pri presnovi makrohranil (beljakovine, maščobe, ogljikovi hidrati) in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.
549363 19616

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prednost naravnih prehranskih dopolnil Jamieson je, da se v laboratoriju v Kanadi resnično potrdijo, da so izdelki pridobljeni naravno zato so se za Vas potrudili in pridobili Krom v naravni obliki kromovega kelata, ki je pridobljen iz rastlinskih beljakovin za optimalno absorpcijo in s tem učinkovitost. Narava je neprecenljiva.

Krom ima vlogo pri presnovi makrohranil (beljakovine, maščobe, ogljikovi hidrati) in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi. Dodajanje kroma pomaga izravnati ravnovesje sladkorja v krvi.

Dnevni vnos Jamieson Krom dopolnila

1 tableta dnevno

Dnevni vnos Jamieson Krom dopolnila vsebuje

Krom (HVP* kelat) 200μg 500% PDV*
*hidroliziran rastlinski protein
*priporočljivega dnevnega vnosa

Sestavine Jamieson Krom dopolnila

prevleka tablete (vodotopna celuloza), sredstvo proti sprijemanju (dikalcijev fosfat, magnezijeve soli maščobnih kislin), kromov kelat
Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov. Izdelek je primeren za vegeterijance.

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Vsebina: 100 tablet (63g)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Nekaterim zdravstvenim težavam je zaradi njihove pogostosti treba posvetiti posebno pozornost, in te teme so v poglavjih obravnavane pod naslovom Podrobno.

Na koncu vsakega gesla boste našli tudi napotila na podobne teme, kar vam bo olajšalo iskanje informacij.

Uvod

V tem poglavju se bomo posvetili srčnemu infarktu in visokemu krvnemu tlaku. Prvega lahko v veliki meri preprečimo. Drugega ne moremo, vendar ga lahko večinoma uspešno zdravimo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jamieson Jamieson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja