Jamieson mikroorganizmi 5 milijard, 72 vegetarijanskih kapsul + GRATIS C 500 mg, 4 tablete

<p>Jamieson&nbsp;mikroorganizmi 5 milijard predstavlja premium izdelek, ki vsebuje 5 unikatnih sevov iz najbolj raziskanih in učinkovitih sevov. Nova napredna tehnologija proizvodnje v laboratorijih Jamieson zagotavlja optimalno za&scaron;čito pred vlago in ugoden prehod skozi želodčno kislino.</p>

Jamieson mikroorganizmi 5 milijard predstavlja premium izdelek, ki vsebuje 5 unikatnih sevov iz najbolj raziskanih in učinkovitih sevov. Nova napredna tehnologija proizvodnje v laboratorijih Jamieson zagotavlja optimalno zaščito pred vlago in ugoden prehod skozi želodčno kislino.

919225 15405

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

prehransko dopolnilo – 5 unikatnih sevov

Jamieson mikroorganizmi 5 milijard predstavlja premium izdelek, ki vsebuje 5 unikatnih sevov iz najbolj raziskanih in učinkovitih sevov. Nova napredna tehnologija proizvodnje v laboratorijih Jamieson zagotavlja optimalno zaščito pred vlago in ugoden prehod skozi želodčno kislino.

Premium izdelek, ki je namenjen tudi rednemu, vsakodnevnemu jemanju.
Niso vsi mikroorganizmi narejeni enako! Učinek mikroorganizmov je odvisen od kvalitete sevov, nato pa od števila mikroorganizmov v sami kapsuli ter seveda od pravilnega načina hranjenja mikroorganizmov.

Dnevni vnos dopolnila Jamieson

1-2 vegetarijanski kapsuli. Jemljite vsaj 2-3 ure pred ali po jemanju antibiotikov.

Ena kapsula Jamieson vsebuje

Kompleks mikroorganizmov**:

Lactococcus lactis (A200) ................................................... 3,5 milijard k.e.*

Lactobacillus gasseri (A237)................................................ 0,5 milijard k.e.*

Lactobacillus rhamnosus (A119).......................................... 0,5 milijard k.e.*

Bifidobacterium animalis subsp. lactis (A026)..................... 0,4 milijard k.e.*

Bifidobacterium breve (A055)............................................... 0,1 milijard k.e.*

*k.e.=kolonijske enote (žive kulture mikroorganizmov)
** s strani proizvajalca zagotovljena uporaba do poteka roka trajanja

Sestavine Jamieson

Mešanica mikroorganizmov (5 milijard aktivnih bakterijskih kultur), krompirjev škrob, prevleka tablete (vodotopna celuloza), inulin, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid), askorbinska kislina, barvilo (titanijev dioksid)

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi ali hladilniku (10°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Konfluence se kot nadomestnega vedenja oprime šolar v strogem in togem okolju, ki zahteva podrejanje in mu ne dopušča izražanja stališč in mnenj, ali v okolju, ki mu ne omogoča, da bi z lastno izkušnjo prepoznal pojme, kot so npr. mraz, lakota, utrujenost, žeja, bolečina, strah, tveganje, negotovost itd. Takrat slepo prevzema tuje izkušnje in vzorce. Pomembno je šolarju omogočiti izkustveno učenje in mu dovoliti preskušanje oz. preverjanje, da bi se znal izražati po svoje in bi se na lastne izkušnje odzival v skladu z lastnimi stališči.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jamieson Jamieson
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov