Janssen Cosmetics De Contract sprostitveni serum gel, 30 mL

Koncentrat za sprostitev smejalnih gub, ki nastajajo na obrazu. Koncentrat za sprostitev smejalnih gub, ki nastajajo na obrazu.
3863 3863

Ocene in mnenja

Opis

Koncentrat za sprostitev smejalnih gubic, ki nastajajo na obrazu. Izdelek deluje na živčne signale in jih zavira, s tem pa dopušča obraznim mišicam, ki so odgovorne za izrazne linije, da se obnovijo. Ob redni uporabi serum gela zaradi sproščenih obraznih mišic obrazne linije postanejo bolj napete brez stranskih učinkov.

Vsebuje

acetil heksapeptid,

hialuronsko kislino,

izvleček alg,

kompleks sladkorja.

Uporaba

Zjutraj in zvečer nanesite koncentrat na očiščeno kožo na obraz.

Janssen Opus Belle kolekcija je namenjena predvsem ženskam po 40. letu. Od 30. leta naprej je sposobnost obnavljanja celic zmanjšana prav tako pa je okrnjeno delovanje žlez lojnic in znojnic. Vse to je povod v razpad kolagenskih in elastičnih vlaken, ki je pogojen s starostjo. Posledica tega so gube, pa tudi nadalnji propad veznega tkiva, pigmentni madeži, občutljivost na svetlobo...

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Garje

Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Če se pojavijo težave, je nujno obiskati dermatologa.

Zelo pomembno je, de se o tem obvesti spolnega partnerja in vse ljudi, ki živijo v istem gospodinjstvu, ter da se jih istočasno tudi obravnava, čeprav še niso okuženi. Treba je namreč preprečiti, da bi se paraziti prosto prenašali s človeka na človeka. Istočasno je treba vsa oblačila, brisače in posteljnino, ki je bila v stiku s prizadetim človekom, oprati pri najmanj šestdesetih stopinjah Celzija.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Janssen Cosmetics Janssen Cosmetics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov