Janssen Cosmetics Eye Care nežna krema za predel oči, 15 mL

Krema preprečuje prezgodnje staranje in kožo nahrani! Krema preprečuje prezgodnje staranje in kožo nahrani!
11006 11006
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Bogata krema je namenjena občutljivi koži okoli oči. Krema preprečuje prezgodnje staranje in kožo nahrani!

Raj za kozmetična odkritja

Neokrnjena narava v Švicarskih Alpah in čistoča fascinantne gorske flore botrujejo novi, obetavni negovalni liniji suisse absolue. Združuje moč alpskih zelišč, ki so se izkazala kot pravi umetniki preživetja v ekstremno visokih legah, in moderne teksture z izvrstnim učinkom in neprimerljivim občutkom na koži.

Planika, ki je redka in hkrati dragocena, je simbol in učinkovina v liniji s 14 izdelki za obraz in telo. Skupaj z vrbovcem, ozkolistnim trpotcem, slezom in metuljnikom raste na pobudo švicarskih gorskih kmetov na negnojenih tleh v kontrolirani biološki pridelavi, ki jo zagotavlja certifikat Ecocert®. Prednost švicarskih zelišč so posebni mehanizmi, s katerimi se rastline v grobem gorskem svetu ščitijo pred UV-svetlobo in izgubo vlage, ki jim grozi v zahtevnem gorskem svetu. To koristi zahtevni koži, kajti samo naravne, vendar učinkovite snovi lahko pravočasno in dolgotrajno preprečijo pojav znakov prezgodnjega staranja kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Fibromialgija

Koga lahko bolezen prizadene? Fibromialgija prizadene 10 odstotkov prebivalstva, od tega je 90 odstotkov žensk. Ne da se najti nobenih povzročiteljev; celo po več letih težav ne pride do nikakršnih telesnih sprememb, na primer pri sklepih ali mišicah.

O vzrokih bolezni še ni vse pojasnjeno. Lahko bi bila to motnja običajnega prenašanja bolečin: ali zaradi predhodne izkušnje z bolečinami ali pa zaradi stresa.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Janssen Cosmetics Janssen Cosmetics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja