Janssen Cosmetics Eye Make Up čistilo za make up, 100 mL

Blagi čistilni gel za temeljito in nežno odstranjevanje ličil za oči in ustnice. Blagi čistilni gel za temeljito in nežno odstranjevanje ličil za oči in ustnice.

Ocene in mnenja

Opis


Blagi čistilni gel za temeljito in nežno odstranjevanje ličil za oči in ustnice. Ne vsebuje olja in odstrani tudi vodoodporna ličila.

Vsebuje

blage čistilne učinkovine

Uporaba

Z odstranjevalcem navlažite vatno blazinico, položite jo na oko in pustite kratek čas delovati. Potem z blazinico nežno drsite preko vek od korena proti konici trepalnic ter od notranjega proti zunanjemu delu oči.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Epilepsija

Fokalni napadi (fekalen pomeni »nanašajoč se na žarišče«). Veliko pogostejši kot generalizirani so tako imenovani fokalni napadi, ki jih okolica večinoma sploh ne zazna in ne trajajo dlje kot nekaj minut .

• Pri preprostem fokalnem napadu ostanejo prizadeti pri zavesti. Lahko pride do trzanj ali otrplosti dlani, roke oziroma noge. Pogoste so tudi bliskajoče halucinacije ali občutki, podobni sanjam: pojavijo se toni, zvoki ali okusi, nekateri se počutijo lažje, drugi pa pravijo, da se počutijo, kot da bi padali. Vse to doživljajo v počasnem ali v zelo hitrem teku.

• Pri kompleksnem fokalnem napadu pride do večjega vpliva na zavest. Prizadeti ne reagirajo na dražljaje in delujejo zmedeno, kot v stanju zamračenosti. Pogosto počnejo stvari, ki ne sodijo skupaj: hodijo v krogu, jedo juho, čeprav je krožnik prazen, ali v pisarni odpnejo svojo s rajco.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Janssen Cosmetics Janssen Cosmetics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja