Janssen Cosmetics gel maska z belim čajem za suho kožo, 200 mL

Janssen Cosmetics gel maska z belim čajem je namenjen regulaciji vlažnosti kožne povrhnjice, saj vsebuje faktorje, ki poskrbijo za 24 urni “long-term” efekt. Janssen Cosmetics gel maska z belim čajem je namenjen regulaciji vlažnosti kožne povrhnjice, saj vsebuje faktorje, ki poskrbijo za 24 urni “long-term” efekt.
11004 11004

Ocene in mnenja

Opis

Janssen Cosmetics gel maska z belim čajem je namenjen regulaciji vlažnosti kožne povrhnjice, saj vsebuje faktorje, ki poskrbijo za 24 urni “long-term” efekt.

Janssen Cosmetics gel maska z belim čajem  v gelu učinkovito odstrani vse posledice, ki nastanejo na površini kože zaradi prekomerne izsušenosti le-te. Janssen Cosmetics gel izboljša strukturiranost kože in ne vsebuje dodatnih lipidnih delcev.

Janssen Cosmetics gel maska z belim čajem  v gelu je namenjen predvsem tretmaju suhe kože. Beli čaj je namreč obogaten z antioksidanti in tako posledično kožno povrhnjico zaščiti pred delovanjem prostih radikalskih zvrsti.

Kako uporabiti Janssen Cosmetics vlažilna maska za suho kožo v gelu?

Gel nanesite na željeno površino obraza, nanesite ga tudi na področje okoli oči. Maska gel naj deluje od 5-20 minut nakar jo temeljito izmijte iz površine obraza s toplo kompreso/blazinico vate.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Epilepsija

Danes prizadetim pogosto uspe zelo zmanjšati število napadov. Okoli 70 odstotkov bolnikov se s pomočjo kombinacije zdravil, samokontrole in drugih pomožnih ukrepov celo znebi napadov.

Kirurški ukrepi so primerni le pri okoli dveh odstotkih epileptikov. Če leži vzrok bolezni v očitno ločeni spremembi v možganih (na primer v možganskem tumorju ali možganski krvavitvi), se lahko izvede operacija možganov, kolikor je ta del sploh dostopen.

Pred posegom je priporočljivo pridobiti še mnenje drugega specialista o smiselnosti takšnega posega.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Janssen Cosmetics Janssen Cosmetics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja