Janssen Cosmetics maska s sadnimi kislinami, 200 mL

Janssen Cosmetics maska s sadnimi kislinami je namenjena nehi mastne kože, ki jo pestijo težave s prekomernim izločanjem sebuma. Janssen Cosmetics maska s sadnimi kislinami je namenjena nehi mastne kože, ki jo pestijo težave s prekomernim izločanjem sebuma.
10934 10934

Ocene in mnenja

Opis

Janssen Cosmetics maska s sadnimi kislinami je namenjena nehi mastne kože, ki jo pestijo težave s prekomernim izločanjem sebuma.

Kadar je vaša koža na izgled pusta, sijoča zaradi prekomernega izločanja sebuma, na površini pa se že izražajo na videz moteča znamenja, starostne pege ipd uporabite Janssen Cosmetics masko s sadnimi kislinami. Maska Janssen Cosmetics odstranjuje poroženele celice obraza, kar omogoča novim nastajajočim celicam hitrejši razvoj.

Kako uporabiti Janssen Cosmetics masko s sadnimi kislinami?

Izdelek nanesite na željeni predel kože ter pustite, da na tem mestu deluje 20 minut, nakar odstranite ostanke maske s toplo kompreso. Izdelek lahko uporabljate tudi za tretma rok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Glavoboli

Nastajanje kroničnih glavobolov. Če prizadeti govorijo o napetostnem glavobolu, ki trajajo več kot šest mesecev in od tega več kot petnajst dni v mesecu, so iz nepomembnih glavobolov nastali kronični glavoboli. Včasih ne izginejo, ampak izmenjujejo svojo intenziteto (enkrat so močnejši, enkrat pa bolj šibki glavoboli), spremlja pa jih lahko slabost.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Janssen Cosmetics Janssen Cosmetics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede