Janssen Cosmetics Organics blago čistilno mleko, 200 mL

Janssen Cosmetics Organics vzdržuje naravno zaščito kože tudi pri temeljitem čiščenju.  Janssen Cosmetics Organics vzdržuje naravno zaščito kože tudi pri temeljitem čiščenju. 
15298 15298

Ocene in mnenja

Opis

Pogosta in vsakodnevna uporaba čistilnih sredstev za prhanje in umivanje kože in las seveda vpliva na naravno zaščitno plast kože (hidrolipidno plast). Ravno zato bi se morala nega za vzdrževanje naravne zaščite kože vedno začeti s posebno blagim čiščenjem. 
 
JANSSEN ORGANICS vzdržuje naravno zaščito kože tudi pri temeljitem čiščenju. CLEANSING MILK vsebuje bogata olja iz kontrolirane biološke pridelave, ki se vežejo na neželene ostanke na kožni površini in se sperejo z vodo. Če ga nanesete na vatno blazinico in nežno pritisnete na očesne veke, se raztopijo celo očesna ličila. 
 
Dolgo trajajoč občutek svežine zagotavlja čisto, sijočo in žametno mehko kožo. Nežna priprava na naslednji čistilni korak s CALMING FRESHENER je tako opravljena.  

Delovanje / Lastnosti izdelka

•prijeten svež vonj
•fina, kremna tekstura ob vezanju z vodo
•koži daje svež, mehak občutek
•preprosta in enostavna uporaba 
•topno v vodi

Učinkovine

•sok aloe vere iz kontrolirane biološke pridelave: čisti, pomirja, vlaži 
•olivno olje iz kontrolirane biološke pridelave:bogata, kremna osnova za nežno čiščenje kože 
•kokosovo olje iz kontrolirane biološke pridelave:deviško olje iz prvega hladnega stiskanja, neobdelano, s posebno velikim deležem  nasičenih maščobnih kislin bogata, kremna osnova za nežno čiščenje kože  kožo gladi in skrbi za njen mehak, nežen občutek 

Uporaba

CLEANSING MILK nanesite na kožo obraza in odstranite z zadostno količino vode oz. vlažnimi blazinicami. Nato nadaljujte čiščenje s CALMING FRESHENER.
 
Nasvet: 
Za odstranjevanje očesnih ličil nanesite CLEANSING MILK na vlažno vatno blazinico in jo nežno povlecite preko očesnih vek v smeri proti konicam trepalnic. 
 
Opozorilo: 
Dermatološko testirano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Nič več, samo to. Ostalo prepustite njemu. Svetujem vam, da se tudi vi učite vzpostavljati stik s seboj in ozavestiti sprotna dogajanja. Delavnice z vajami, poskusi, nalogami, testi, igrami in izkustvenimi doživetji v tretjem delu tega priročnika so namenjeni tudi vam.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Janssen Cosmetics Janssen Cosmetics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja